Kuzenim anlamlar eşim enistem kuzenimin eşi hep Bi aradaydik sohbetten konu konuyu açınca kuzenim biraz sikintilydi ablam dedi işte neyin var oda arada yanliz kalmak istiyorum çocuksuz flan tek dışarı çıkmak istiyorum kocası çok yollamıyor tek , başına geçen halamlara ,gitmiş oda ordan girip bakmış, kontrol etmiş arabayla peşinden, sıkıntılı Bi esi var telefon meşgul çalsa, kimle konuşuyorsun diye, laf ediyormuş , şimdi ablamda geçen çocukları enisteme bırakıp akşam gidip arkadslariyla Bi yerde oturup,kahve içmişler, enistem gidip Arada bakmış, ne yapıyor diye geri, gitmişler sonra çocuklarla ablam diyo bna çok düşkün enişten ondan gelip bakiyorbende bu gün ayda yılda Bi gidicem çocukları eşime bırakıp 2 oğlum var, hani biraz kafam, dağılsın diye arkadaşımla 13 senelik kardes gibiyiz ablam eşime şakayla diyo canlı konum yükle bak nereye gidiyo flan yolda gelirken dedim gelip kontrol etmek güvensizlikten başka birsey değil, arkadaşımdan ablam fazla haz etmiyo .. işte dükkanı var eşimin yanında giren çıkan belli değil dedi ben gittim dedi dedim eşim yokken sen niye, öyle şeyler söylüyorsun ki eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek gibi ne alakası var eşin zaten seni oraya ben demesemde yolluyo benim ayrılma sürecim oldu o ara bu arkasmla aramız acıktı ama mesajlastik annemlerdeyken 1 2 kez ama bna dedi ben seni kaç kez aradım telefonun meşguldü hatta eşime dedim beni götür gidim görim benim için ablamda dedi ben ondan birsey anlamadım senin telefonun biriyle konuşurken çalsa arkada, zaten çalıyor görüyorsun dedi konular bunlar.. şimdi insanın çocukları eşine bırakıp çıkması bu kadar mı abez ben anlamıyorum sorun bende mi ? Uzun oldu helal edin hakkınızı...