Allah yardımcın olsun bak kendin neler ile uğraşıyorsun evlatlarında mi gelecekte ayni duyguları aynı hisleri taşısın istiyorsun tabiki hayır zaten oyuzden benim gibi olmasınlar diyorsun en büyük motivasyonunu bu olmalı.Elinden geldiğince hüznün üzüntünü minnoslar uyuduğu zaman otur ağla, ağlamak çok büyük bir tedavi problemlerini yaz yazmak kabullenmek ve değişimin öncüsü.
Ayrıca pek cogumuzdan da çok güçlüsün kararlısın bozuk düzenden çıkmak için evlatlarına birlikte çabalıyorsun kaçımız senin çıktığın bu yola çıkabiliyor??
Hiç korkma evlatların senin gibi bir anneleri olduğu için çok şanslı bir şeylerin ters gittiğini fark etmenle hemen hem kendin hem evlatların için ruhsal destek alma yoluna girmen bunun için harekete geçmiş olman en doğrusu karar.
Duruşmada hiç korkma evin satış iptalini istediğini eski eşinin mal kaçırma yaptığını ilet ve mal kaçırma davası aç sen uğraşma o uğraşsın ispatlamak için.Hakimler apt.l değil kimleri geliyor oraya hiç korkma sahit olan kardeş olduğu için aileden biri şahitliği kabul edilsede aradaki bagdan dolayı sonucu fazla etkilemez mümkünse aile dışı şahit getir
Allah yar ve yardımcın olsun ben bu yolda zaferle hedefine ulaşacağını ve hayatın senin gibi güçlü bir annenin yüzüne geleceğine inanıyorum.