0 oy
172 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar İnternetten baktım 400 lira kitaplar çok pahalı geldi alma imkanım da yok acaba alıp okuyan Hani bitirdiyseniz bana gönderme şansınız varmi diye soracaktım.  

5 Cevaplar

+1 oy
(592 puan) tarafından
Ben hiç almadım o kadını hiç merak etmedim açıkçası 
(592 puan) tarafından
Ne mutlu bize 。⁠◕⁠‿⁠◕⁠。
tarafından
Tek değilsiniz
(592 puan) tarafından
Çoğalıyoriz çok iyi sanırım bu kesim tiktok ta kullanmıyor (⁠✷⁠‿⁠✷⁠)
tarafından
Kullanmıyorum ☺️☺️☺️
(592 puan) tarafından
Sayımızı bilelim artıları alalım+++++++++ kapanması dileğiyle
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Var bende canım hepsi ve dilek defteri de vardı önce nasip ve Rabbimin takdiri ama yazdıklarım oldu istersen sana göndereyim ama kargo parasını ödersin söylim
tarafından
Ay çok isterim Allah razı olsn canm. Tabi karşılarım kargoyu
(532 puan) tarafından
Dm den yazdım canım gideceğim zaman adres bilgilerini yazarsın
0 oy
(1,925 puan) tarafından
Ben Bi tane okudum da çok bi numarası yoktu bildiğimiz şeyler zaten çok sarmadı beni. Kararı ben veririm onu okumuşum. İlişki konularında Fatih Civelekoĝlu baya beni acti farkındalık yarattı bir de Tuğçe Altun var. İnstagram dan takip ediyorum bazı YouTube videolarını da izledim 
0 oy
(13,441 puan) tarafından
Ay allahım cidden tansiyonum çıkıyor abla kendi boşanmış alooo o neden acaba bulamadı da yolunu kitap ile sizi silkeliyor. Kadının her yerde haberi çıktı fason yorum attırıyormuş gönderilerine
0 oy
(347 puan) tarafından
Canım açıkçası okuma derim birşey katacağını düşünmüyorum o kitapların para tuzağı hepsi oturup güzelce dua etmek daha hayırlı.

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 233 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde SuDuru (321 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
19 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Enes2020 (4,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 144 göst.
0 oy
6 cevap 162 göst.

412,495 soru

12,418,823 cevap

45,131 kullanıcı

Kategoriler

...