0 oy
220 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (86 puan) tarafından
Ilk basta soylıyım kimse kizip sövmesin  ben zaten vicadan azabi cekiyorum dün 1 yaşındaki oğlum uyumuyordu bende biraz yüksek sesle bağırdım uyuyup kalktığı zaman 4 saat boyunca durmadı kucagimdan inmedide ağlıyordu gece de atesi cikti ağlaması korktuğu icin mi yoksa sancısı mi vardi korktuysa hangi duaları okumaliyim coook pişman ve üzgünüm 

2 Cevaplar

0 oy
(4,897 puan) tarafından
Yaptığın yanlış ama pişmanım diyorsun zaten bir şey demiyorum ağlamaya gelirsek de hasta olduğu için aglamistir muhtemelen ama korktuğunu düşünüyorsan sen o anki kendi ses tonunun yüksekliğini daha iyi bilirsin bu yüzden de Ayetel Kürsi Felak nas okuyabilirsin korku için .bi daha da ne olursa olsun sesini yükseltme ya sonuçta karşındaki bir bebek anlamıyor bilmiyor anlasa o da öyle davranmaz 
(86 puan) tarafından
Okadar pişmanım ki qnlatamam
(4,897 puan) tarafından
Doğrudur canım annelik işte böyle bir şey
(86 puan) tarafından
Huzursuzluğu var anlamdim gitti
(4,897 puan) tarafından
Belki diş filan çıkartıyordur ateşi de var dedin ya
(86 puan) tarafından
Ay bilmiyorum bagirmadaan sonra böyle oldu korkmasinda diş olsun dun hiç kucağımdan inmiyordu
(4,897 puan) tarafından
Ayetel Kürsi Felak nas İhlas surelerini yedişer defa oku bebeğinin vucudune üfle bir sey olmaz inşallah geçer
(86 puan) tarafından
insaAllah canimm :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Arada oluyor öyle.. Değil bir , on yaşında bile olsa kızdığın için sonradan pişmanlık çekiyorsun.Korktuğu için de olabilir ama ateşi faallan çıktıysa belki başka bir rahatszligi olabilir dis ateşi , sancı , soğuk algijligi falan. Benim oğlum doğduğundan beri korkak bir çocuktu zaten. Hatta bir ara sicrayarak uyaniyordu. Tanıdık bir hocaya sorduk 11 İhlas 11 Felak 11 Nas demişti okuyayım diye. Onu yapmasan bile 3 er kez oku bu duaları. Sünnet tek rakamdır çünkü. Bir de ben her uyuttuğumda Ayetel Kürsi okuyorum üzerine. 
(86 puan) tarafından
Bardigim zaman ardindan böyle olunca korkmustur diye düşündüm şuan bile huzursuzluğu var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 64 göst.
3 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde alya58 (86 puan) tarafından soruldu

409,735 soru

12,317,465 cevap

38,870 kullanıcı

Kategoriler

...