Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Yüreğim yanıyor, kızım tacize uğradı
0
oy
2,604
göst.
4 Aralık 2023
Aile
kategorisinde
Melek8663
(
795
puan)
tarafından
soruldu
Konuya nereden nasıl başlasam bilmiyorum ben 8 yıllık evliyim ilk evlendiğim zaman kaynımın çocuğu 3 yaşında annesi tarafından terk edildi bize bırakıldı kaynanamda olduğum bir buçuk sene boyunca baktık beraber şu an 12'sini tamamlamak üzere dün babası çocukları babaannesine götürdü bu çocuk da orada annesi içerideyken babası çıkıyor dışarı kaynanamda nasıl bir sorumsuzluk ve düşüncesizlikle çocukları yalnız bırakıp dışarı çıkıyor dün kızım eve geldiğinde atipik otizm oğlum kötü şeyler anlatmaya başladı O söyleyince de benim kızım anlattı dilim varmıyor anlatmaya kızımın üstünü çıkarıp yüzüstü yatırıp Çok affedersiniz arkadan sürtmüş ve dedi anne sonra da üstüm ıslandı kan beynime sıçradı Bu da mı gelecekti başıma bunu anlatırken babası da yanımdaydı gidip o çocuğu bize getirip neredeyse öldüresiye patakladı Ben bırakmasaydım da öldürecekti en son küçük kaynımı aradım o da geldi bayağı tartaklaldılar götürdüler köye gönderdiler öz amcasının yanına ben ne yapacağımı bilmiyorum ilk işim tanıdık bir Pedagogumuz var kızımı onun yanına götüreceğim bundan sonra ne yapılır nasıl düzeltilir hiç bilmiyorum 12 yaşında bir çocuk bunları yapabilir mi aklım almıyor Dünya nasıl çirkin nasıl bu hale geldi benle babası geceden biridir üzüntüden kahroluyoruz çocuğumuzu koruyamadık . Şu an birisi kalbimi bıçakla saklasa daha iyiydi ömür boyu unutamayacağım bir üzüntüye girdim aklıma geldikçe ölüyorum nefes alamıyorum Ne olur bana fikir verin doğru yolu bulmak istiyorum. Kızım 4 yaşında
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
65
Cevaplar
0
oy
4 Aralık 2023
ipek4161
(
3,409
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla canım travma oluyor illaki ilerde bunu hayırlar kötü anılar unutulmuyor işte kuzenidir akrabadır çocuktur deyip bırakmamak gerekiyor çok kötü olmuş geçmiş olsun kızınıza
4 Aralık 2023
Melek8663
(
795
puan)
tarafından
yorumlandı
Bana kalsa hayatta bırakmam ki ben sadece babasına teslim ederim güvenir kaynanama dahi bırakmam ama babası annesine çok güvendi annesi de yalnız bıraktı
4 Aralık 2023
ipek4161
(
3,409
puan)
tarafından
yorumlandı
Geçen gorumcem dediki oğlanı göndereyim sen git markete ben gelene kadar bende dedim ki hayır sen gel ben sonra giderim dedi ne olacak kuzeni bende dedim ben bırakmayı tercih etmiyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
4 Aralık 2023
Meryemnisaa
(
5,064
puan)
tarafından
cevaplandı
Yüreğim daraldı off,sen hem kızını hemde oglunuda götür psikologa, çünkü oğlun da şahit oldu ömür boyu unutulmayacak tramvalar bunlar ama inşallah unuturlar ne diyim ,kızının vücuduna iyice baktin mı baska zarar vermiş mi töbe estağfurullah off
4 Aralık 2023
Melek8663
(
795
puan)
tarafından
yorumlandı
Konuştuğum Kadari ile başka zarar vermemiş ama doktora da götüreceğim randevu aldım
4 Aralık 2023
Meryemnisaa
(
5,064
puan)
tarafından
yorumlandı
Mutlaka götür ihmal etme Allah yardımcın olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Aralık 2023
Simsek21
(
1,591
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım valla çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama bu bı ders olsun ben görümceme gidince dört oğlu var icerki odaya bile onlarla yalnız bırakmıyorum kaldı ki benim olmadığım biyer Rabbim göstermesin kimseye böyle bişey
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Aralık 2023
Meleksss
(
5,299
puan)
tarafından
cevaplandı
Şikayetçi olun olur mu öyle şey annesi yok diye başka çocukları taciz edince üstümü kapatilacak ben parçalar öldürürüm o çocuğu Allah yardımcısı olsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
4 Aralık 2023
ZehraBerlin
(
1,715
puan)
tarafından
cevaplandı
Gercekten yasadiginiz cok kotu bi durum. Ama o da terkedilmis bi cocuk psikolojisi iyi olmayabilir. Insallah cocugu kizinizin yaninda dovmediniz. Yaninda olmasa bile sesleri duyduysa bile cok korkmustur. Pedagoga goturme fikri evet guzel ama ayni ortam da cocugu dovduyseniz bu da cocuk icin ayri bi travma sebebi olabilir:(
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
« önceki
1
2
3
4
İlgili sorular
0
oy
8
cevap
296
göst.
Gaziantep'te 21 Aylık Bebek kreşte Şiddete Uğradı?
18 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Aysegul&20
(
5,151
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
1
cevap
141
göst.
Sonunda banda uğradı
14 Nisan 2024
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Esenb23
(
310
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
4
cevap
100
göst.
Tuvalet işi sekteye uğradı
18 Mayıs 2023
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
anne.bebek
(
18
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
3
cevap
146
göst.
Anneler sizde de hayız zamanı bu şekilde değişikliğe uğradı mı ?
29 Ağustos 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
olmuyor123
(
206
puan)
tarafından
soruldu
406,152
soru
12,177,005