0 oy
485 göst.
Diğer kategorisinde (493 puan) tarafından

kaşıntı şikayetiyle sağlik ocagına gitmistim krem ve fitil verdi iki tane. ikincisini dün yatarken kullanmistim sabah kalktim hiç bi akıntı olmadı yani normal mi içi temizlenmişmidir bazi yorumlar okudugumda çoğu kisinin sabah kalktiginda akmış oluyor ama benim ki öyle olmadi neden acaba bilgisi olan varmi

4 Cevaplar

0 oy
(8,132 puan) tarafından
Tuvalete gittiğinde akar büyük ihtimalle benim öyle oluyor çünkü. 
(493 puan) tarafından
tuvalete de gittim cnm küçük abdest için ama akmadı niyeyse
(1,131 puan) tarafından
Akmayabilir çünkü içeri girmeyenler akıyor sadece idrar yolu ayrı rahim ayrı sonuç olarak
(493 puan) tarafından
yani demek istedigim sabah idrarla akmış olur diyorlar o yüzden bende oyle yazdim
(1,131 puan) tarafından
Dışarda kalanlar akıyor canım
-Reklam-
0 oy
(1,131 puan) tarafından
İçeri giremeyen fazlası olanlar akıyor sadece canım 
(493 puan) tarafından
ben aynadan bakarak iyice içeri sokmustum cnm ama akma gibi bi durum olmadi rahatladigima gore işe yaradı sanırım :)
(1,131 puan) tarafından
Hemde fazlasıyla yaramış canım
(493 puan) tarafından
insallah akşam yine kaşınti başlamaz ilkini kullanirken oyle olmustu baslarsa yine doktora gidicem anlatıcam durumumu fitile devam derse kullanmaya devam edicem
(1,131 puan) tarafından
Kızılcık iyi geliyor enfeksiyona mantara
(493 puan) tarafından
kızılcık derken
0 oy
tarafından
Fitil den fitile değişiyor ben çok kullandım en son kullandığım baya sert taş gibiydi kullanınca hiç akma olmadı ama gyno var onu kullanınca hemen akıyor sabahında hatta gün boyu akıyor 
(493 puan) tarafından
anladim yani bu akmasi iyi bisey mi orayi anlamadim kullandigim fitilin ismi ZALAIN
tarafından
Zalimde kullandim akıyor bende iyi yerlestirmediginde oluyor genellikle akmaması iyi birşey
(493 puan) tarafından
şimdi anladim çunkü ben aynadan bakarak bayaa bii ileri koydum işe yarasin diye
tarafından
İyi yapmışsın canım... uygulamada erkekler varmış yani çekine çekine yazıyorum burdada rahat yok pis sapik ruhlulardan
(493 puan) tarafından
aa erkekler mi var kim dedi
0 oy
tarafından
Ben kullandım ilk gebeligimde hiç kullanmadim.kafin doğum dokturum verdi evet temizliyor hemde baya bı  diğerinde ertesi gün yaptım oda baya işe yaradı kaşıntı falan kesildi sık sık yıka kuru tut çamaşır değiştir hamilelikte çok enfeksiyon oluyo kaşıntı 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 103 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (493 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deryaakllmm (1 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 86 göst.