0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Yarın doktora götürücez gazdan olduğunu düşünüyorum kolik desem kolik değil bi gün iyi bi gün çatlıyor başka ne olabilir ama gaz gibi uykusunda bacaklar havalanıyor başlıyo ağlamaya bap simplex ve biogai kullanıyoruz 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Muhtemelen gaz sancısıdır bacaklarını çekip ağlıyorsa kendine kimyon kaynat iç canım biogia bizde kullandık her yeni doğan kullanması gerekir sindirim sistemi için.. 
(301 puan) tarafından
İçiyorum canım da yok bi etkisi sanki. Bioyu günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz
-Reklam-
0 oy
(7,447 puan) tarafından
Sab siblex dwha çok sıkıştırır bize eczacımız bu tarz ilaçlar bebeği sıkıştırarak gazı çıkarıyor başka bişey önercem demişti bitkisel bir gaz ilacı vermişti o kadar rahatlamıştıkki anlatamam aguline ismi hatta diş granülü var bunun birde tetagil aynı firma bitkisel ürünler.. birde kiraz çekirdeği kemeri ve patikleri al o da senin işini çok kolaylaştırır
(301 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(7,447 puan) tarafından
Rica ederim faydasını kesinlikle görürsün iki oğlumda da kullandım kemeri hala zaman zaman kullanıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
23 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 243 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
15 Aralık 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Zelalyildz (665 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,339 soru

24,443,619 cevap

353,491 kullanıcı

...