0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Memnun kalan  var mı yada kullanışlı mı gereksiz mi kullanan var mı 

7 Cevaplar

0 oy
(5,022 puan) tarafından
Oğlumdan dolayı aldım, sandalyeye oturtuyorum çünkü yemek yerken. Ben memnunum açıkçası tek sandalyeye kullanıyorum. 
tarafından
Resimdeki gibi tam oturuyor mu emanet mi duruyor 6 sandalye var bende pişman olur muyum tereddüt ediyorum
(5,022 puan) tarafından
Bendeki oturuyor, sıkıntı olmadı ama yorumlara mutlaka göz at.
-Reklam-
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Kullanışlı ama asla arası öyle durmuyo hep kayıyor 
tarafından
Sıkıştırmak için bez parçası gönderiyorlarmış galiba kararsız kaldım resimdeki gibi tam oturuyor mu emanet mi duruyor
(1,858 puan) tarafından
Benimkiler sürekli kayiyo cnm ama yinede memnunum yani çocuklu ev için ideal
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Ben aldım canım mutfak masa sandalyelerim beyazdı Bir seneye geçmeye süredir kullanıyorum defalarca da yıkamışımdır hiçbir şey olmadı sandalyen eğer uygunsa almanı tavsiye ederim
tarafından
Tam oturuyor mu resimdeki gibi yoksa emanet gibi mi duruyor 6 sandalye var bende pişman olur muyum tereddüt ediyorum
(3,549 puan) tarafından
Benimkiler tam oturdu canım önce bir tane al istersen eğer beğenirsen geriye kalan 5 tanesi içinde alırsın zaten çoğu sitede kapıda iade seçeneği var artık al beğenmezsen geri iade edersin
tarafından
Burası Trendyol zaten öyle yapıyım o zaman deneyip geri kalanı alırım
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Ben aldım canım leke olmaktan kurtuldu sandalyelerim yıkattım güzelce sonrada bunlardan alıp geçirdim üzerine 
0 oy
tarafından
Bende surda bekleyim
0 oy
(16,378 puan) tarafından

Bende istiyorum süreli siliyorum yıpranacak diye korkuyorum:) 

Alırsa görsel paylaşır mısın 

0 oy
(1,393 puan) tarafından
Bende aldım iş görür ama öyle çok kaliteli bişey değil incecik görseldeki gibi durmuyo ama dediğim gibi iş görür 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 207 göst.
6 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Amour (1,640 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 185 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Masallarulkesi_ (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 140 göst.
23 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gammmze (1,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
2 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde nihanimmm (7,483 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,261 soru

24,398,869 cevap

349,951 kullanıcı

...