Marul kafam için kreş arayışındayım kızlar. Ben artık çalışıyorum anneme de birakamam kucuk kardesim okula gidiyor e annemin fiziksel rahatsizliklari var kadin zaten 2 aydir bakiyor canı çıktı yazık. Eşimin çok bilmiş akrabalari adımı "sorumsuz rahatina duskun" olarak cikarmislar hic birinin cocuklarinin eğitimi yok gunah diye yollamiyolar kendileri de ayni sekilde okula gitmemisler gunah diye bide oturup bana sorumsuz rahatina duskun diyolar. Allahtan boyle seyleri takan bir tip değilim
Asıl sorum şu kizlar. Oğlum nisanda 3 yaşina girecek bi tarafim daha kucuk diyor bir tarafim ver gitsin millet nasil veriyo diyorum.
Siz olsaniz ne yapardiniz ? Çalişmak zorunda değilim eşim 1 aylik bedelli askerliğe gitti onun yerine ben duruyordum kendi dukkanimizda. Bende diyorum ki hazir alışmışım hic ara vermeden devam edeyim.
Oğlum özel bir çocuk 3 yaşında kreşe verdim 1 yıl gitti. Sosyalleşme de konuşmakta sorun yaşıyorduk kreşe verelim sosyalleşsin konuşması ilerlesin normal düzeyde gelişim gösteren çocuklardan daha çok şey öğrenir dedik. Ama son zamanlarda hiç bir videoda ve resimde mutlu değildi aldım kreş den 2 ay önce ve oğlum bir açıldı pir açıldı hem dili hem sosyalleşmesi kurımda ki eğitimlerimizi artırdık kreş yerine. Sonrası mı o 1 yıl için vicdan azabı keşke hiç vermeseydim ama sosyalleşip konuşması ilerler diye göndermiştim o arada da çalışıyordum. Sonra mutsuz olduğunu görünce dayanamayıp aldım işi gücü bıraktım.
Biraz küçük ya dördü dolsaydi iyi olurdu
Kreşte çalıştım bir süre enn küçükler bendeydi altlarını bile alırdım senin çocuğun dönemin de anca oyun oynayarak yaparlar etkinlik oyun dönemin de bebişin ve sosyalleşme bile paylaşmayı öğrenir enerjisini atar gelen bebeklerin de ailesi çalışıyor güvendiğin bir kurum varsa neden olmasın ben bile kreşte çalışmaya başlarsam bebe mi de yazdırırım diyorum tabi benim daha çok
Yani sizin iş yeriniz netice de baktın çocuğun durmuyor sensiz evde hissedersin zaten alırsın biraz daha beklersin Belki de çok sevicek orda arkadaş edince oyunları çok sevicek olabilir yani denemeden bilemezsin
1,513,132 soru
24,678,638 cevap
367,694 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın