0 oy
71 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (82 puan) tarafından
Akşam olmaya başladı annem gile gidiyordum arabada başımın sol tarafı sanki kafatasımı deliyorlar gibi bir agrı çok şiddetli geliyor ve aniden kesiliyor sanki hiç agrı olmamış gibi normalleşiyorum sonra tekrar oluyor aralıklı 2 3 saatir olmuyordu az önce yine oldu? 

4 Cevaplar

0 oy
(13,913 puan) tarafından
Mide bulantısı kusma isteği varmi
(82 puan) tarafından
Evet oluyor ama çok az oda agrıyla tekrar gidiyor
(13,913 puan) tarafından
Galiba migren. İlerlemeden nöroloji görunun
Çok uzun yıllar çektım doğumdan sonra geçti bende
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Eğer ağrı tek taraflı şiddetli ve sürekliyse şiddet arttıkça mide bulantısı görme bozukluğu gibi ek sıkıntılar yapıyorsa migren olabilir. Gerilim tipi baş ağrısı da olabilir ama o ilaçla dinlenmeyle geçer gece de devam ederse bil ki migrendir. Geçmiş olsun ayda bir 3 gün migren atağı yaşıyorum regl zamanı ama benimki sağol sun önden gözlerimi bozuyor da anlıyorum migren mi değil mi 
(82 puan) tarafından
Annem dede migren var genetik olarak bekliyorum zaten de 3 yaş çocuk 6 aylık bebek koca derdi ev sıkıntı stres yorgunluk derken yavaştan başlıyor
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Benim migrenim var, genelde şu şekilde oluyor. Enseden başlıyor kafatasına yayılıyor ve en son gözlerim bile ağrıyor. Ağrı sırasında genellikle bir taraf daha şiddetli ağrıyor ama 2   3 saatte bir gelip gitme şeklinde olmuyor migren genelde. Başladı mı geçene kadar ( ben hap alıyorum genelde o durumda ) aralıksız devam ediyor ve genelde şiddeti artıyor. Eğer sendeki bu durum devam ederse doktora gitmeyi ihmal etme bence.
0 oy
(168 puan) tarafından
Bende de ara ara bazen sağbazen sol bazen yanlar sanki baskı var gibi ama şiddetli değil bu ara çok stres yaptım ondan galiba havalar da çok etkiliyor bence bir sıcak bir soğuk 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
11 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Oflu61oflu (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 61 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Rabisim (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 208 göst.
26 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 538 göst.
15 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,648 soru

12,423,687 cevap

45,356 kullanıcı