0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde (104 puan) tarafından

Kızlar merhaba 11+5 iken erkeğe benziyor demişti doktorum normalde bu ayın sonunda kontörlüm vardı ama bugün gitim biraz akitnim çok olunca tekrar erkeğe benztim dedi suan 13+4 uz kesinmi dedim ona göre hazırlık yapayım yani haftaya perşembe gel kesinleşir dedi bilemedm yani değişimi acaba sağlıklı olsun tabi öncelikle ama kız istiyordum bi kızım daha var fotoğraf katim tahmin eden olur belki 

image

2 Cevaplar

0 oy
(5,172 puan) tarafından
Bencede erkek bebek bu 
(104 puan) tarafından
Hayırlısı olsun eşimde bnde kız istediğimiz için eşimde oragini görmeden inanam demişti bana
(5,172 puan) tarafından
Canım zaten kızın varmış bir kız bir erkek olurlar ne güzel iste
(104 puan) tarafından
Hayırlısı olsun sağlıklı olsunda bakalm bende bi kaç bisey gördüm indirimde almak istiyorum kızımda erkenden indirim varken aldm hep çok rahat etmiştim uzun süre
(5,172 puan) tarafından
Bence de al şimdiden bende çocuklarımı özelde hep 11.12 haftalarda öğrendim değişmediler,bezi ıslak mendili şimdiden alabilirsin rabbim kucağına da almayı nasip etsin
(104 puan) tarafından
Amin canım bez islak mendil stok yaptım bile
-Reklam-
0 oy
(532 puan) tarafından
Erkeğe benziyor canım doktorun iki defa erkek görmüşse özelse doğrudır 
(104 puan) tarafından
Ozel canim
(104 puan) tarafından
Kizim 11 haftlik ti kız dedi değişmedi
(532 puan) tarafından
İnşallah oğlun olur bir kız bir oğlan sağlıkla gelsin inşallah keseleri karşılaştır kızının o hafta içerisindeki ulturasyonu varsa yada ilk ulturasyonlaru ben cinsiyetini hastaneye gitmeden öyle öğrendim
(104 puan) tarafından
Baktim canim aynı dgl hamileligim bile ayni değil kızımda kusma flaan vardı baya bunda yok çok şükür ama aşırı kasik agirisi bel ağrısı var çevremdedekilerde hep erkekler daha çok kasik bel ağrısı olur diyorlar
(532 puan) tarafından
Doğru diyorlar ya pek bilmiyorum ama bende oğlumda hiç kusma yaşamadım ama arkadaşım burnunda artık atıyordu oğlan onunki de

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 191 göst.
0 oy
6 cevap 167 göst.
0 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
9 cevap 206 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Ayla3401 (22 puan) tarafından soruldu

408,125 soru

12,257,954 cevap