Şimdi ben bu durum karşında ne yapacağım. Benim iki küçük çocuğum var hadi beni geçin iki küçük çocuğun hakkına girip nasıl şahit olarak gelirsiniz? Ben evliyken evime erkek sokmadım yada eşimden eşimin ailesinden para çalmadım onların haysiyetiyle oynamadım 3yillik evliligimde köyde yaşarken işin gücün ortasında çocukları evime gelince kaşımı eğmedim kıracak birşey demedim. Kendi kocaları deli gibi para kazanıyor çocuklar refah içinde büyüyor ben geçici süreliğine, eşimin evinde kalıyorum onda bile 10 kere kapıya dayandılar avukatlarla çıkalım diye. Benim çocuklarım büyüyünce yüzüne nasıl bakacaklar.. herkes allaha havale et diyor ama benim gönlüm çok kırık, çok mahzun.. ben ne kadar kötü olursam olayım kimseye şahit olmam hele ortada çocuk varsa.. bu iki eltim birbirlerini demedikleri kalmazdı yanımda bir kere lafını dışarı çıkarmadım. Eltimler eşime düşmanlık yapıyordu, eşim eltilerimden anamın gelinleri diye bahsederlerdi.. 3 yıllık evliligimde kaynanam, eşimde dahil bir kere eltimin evinde bir bardak çay içmediler şimdi bu neyin samimiyeti.. Benim korkum yalancı şahitlik yapıp çocukları dövüyordu bakmıyordu demeleri.. allaha bin şükür bir kere böyle birşey sahit olmadılar aksına çocukları el bebek gül bebek tutardim onların yanında ki çocuklarımın değerli olduklarını görsünler isterdim. Eşim olacak kişi 3aydir çocuklarını görmüyor hicbir şeyini karşılamıyor bu durumda o kadınlar yalancı şahitlik yapıp çocukları elimden alınmasına sebep olurlar mi
Ben Allaha havale ettim ne olur sizde benim için onları Allaha havale edin ki o mahkemeye gelmek onlara nasip olmasin..