0 oy
126 göst.
Diğer kategorisinde (348 puan) tarafından

2 aylık bebeğim var daha almadım bebek arabası kış diye alıcam yakın zamanda sizce hangisi daha iyi kullanan varmı bunlardan hafif olması daha önemli benim için çocuk büyüyünce zor oluyor taşıması o yüzden travel bebel arabası tercih etmiyorum 

image

image

image

image

5 Cevaplar

+1 oy
(4,834 puan) tarafından
Valla şimdiki aklım olsaydı baston alırdım diğerleri hantal oluyor
(4,834 puan) tarafından
Düşmez ben kalın battanıyeyle götürüyordum önündeki zaten ayaklarının ayrıldığı yer var ya batranıyenın üstünden bağlarsın kemeride
tarafından
Cok dogru .ben hot mom aldim o kadar para verdim  kullanmadim bile buyuk ve arabaya magazaya toplu tasima aracina sigmiyordu tek pusete bebek sigarken rahat kullandim yani kisa bir sure sonra hemen baston aldim kizim 3 yasina gircek hala kullaniyorum cok rahat avip kapatmasi kullanimi
(348 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim :)
(348 puan) tarafından
Dimi büyük arabaya gerek yok kullanışlı rahat olsun yeter teşekkür ederim yorumun için :)
tarafından
Aynen oyle canim rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
1. Daha sağlam duruyor 
(348 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
0 oy
(14,396 puan) tarafından
3 cü iyi yön değiştirme de var sanırım 
(5,889 puan) tarafından
Evet kulalnyroim değişiyor on arka
0 oy
(5,889 puan) tarafından
4 yıldır 3. Numara aynısı kullanyorim ama pazar içinde baya kulandik alışveriş derken tam açılmıyor yeni bitane mecbur Alaçam 
(348 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim :)
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Ben şimdiki aklım olsaydı paraya kıyardım kabin boy olup çift yönlü olan bebek arabası vardı 10 bin küsür olması lazım bir iki çeşit vardı zaten çift yönlü ve kabin boy tipi o kadar kullanışlı ki çift yönlü alamazsanda kabin boy al mutlaka halk otobüsü kullanıyorum aracım Yok çok rahat ediyorum 4 5 kg birşey kaft almıştım 3500 su 6 ay önce 
(348 puan) tarafından
Onuda araştırayım ben otobüs kullanmıyom çarşıda 10 dk uzaklıkta sadece minibüse biniyorum hastaneye gitmek için yorum için de teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 778 göst.
12 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 172 göst.
0 oy
7 cevap 132 göst.
21 Ocak 2024 Aile kategorisinde Venedik42 (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 297 göst.
22 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu