0 oy
968 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (26 puan) tarafından

Açıklamada birsey yazmayınca bi emin olamadim yoksa izotonik li olanlardanım alsam

image

27 Cevaplar

0 oy
(2,322 puan) tarafından
Bnde stok yapmıştım e bebek te kasa yanı indirimindeydi bize pişik yaptı. Hemde iki çocuğuma birden. Baby turco beyaz sabunla arasında 10-20 TL oynuyor indirimini kollarsan ondan almanı öneririm 
-Reklam-
0 oy
(4,383 puan) tarafından
22 aylık olacak doğduğundan beri sleppy yeni doğan kullanıyorum bu markayı evde kullanmıştım ama bebeğe denemedim hiç 
0 oy
(264 puan) tarafından
Kullanilir ancak cok kucuk ve ince digerlerinden 1 kullanacagina bu markadan 2 kullanmak zorunda kalirsin ayni fiyata gelir
0 oy
(7,456 puan) tarafından

Çok güzel bu canım bebek olanlara bak marka güzel:)

0 oy
(6,197 puan) tarafından
Popo silmek icin yenidogan islak havlu yenidogan islak mendil daha iyi olar. Bunlar kokulu alkollu sabunlu. Elinde sıksan bile köpuklu su akar sadece bu marka degil her markanin islak mendili oyle. Yenidogan islak mendilleri var her markanin . Alkolsuz parfumsuz kokusuz popo silmek icin yani bez degisirken temizlemelik yada  bebegin eli meli icin . Yaliyor ya saf su olmasi daha iyi 
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Yenidoğan yazanlardan alabilirsiniz. Ben Molfix izotonik sulu yenidoğan kullanıyorum fiyatında uygun.
0 oy
tarafından
Ben doğduğundan beri molfix izotonik sulu mendil kullanıyorum bir tek o pişik yapmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 63 göst.
30 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (313 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 331 göst.
28 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
+2 oy
18 cevap 808 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,075 puan) tarafından soruldu

411,013 soru

12,369,571 cevap

42,307 kullanıcı

Kategoriler

...