Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_42991f0952278e4f8b8f46420def15bd, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Günaydın kızlaaaarrrr-Aile & Aşk
0 oy
71 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,902 puan) tarafından

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar dışarıda buz gibi bir hava fırtına var Allâh dışarda çalışanların yardımcısı olsun kocayı işe çocugu okula yolladım gece okadar geç uyudum ki uykum gelmedi nedense şimdi uyku bastırıyor beni belki biraz daha uyurum bide sabah uykusu çok tatlı oluyor:D sizler neler yapıyorsunuz

5 Cevaplar

+1 oy
(6,308 puan) tarafından
Eşim şehir dışında çalışıyor 

Büyük kızımı okula bırakıp geldim küçüğü aldım koynuma uyuycaz
(1,902 puan) tarafından
Oh mis analı kuzulu en sevdigim tatlı uykular :)
(6,308 puan) tarafından
Sağol canım.
Öyle valla sıpa seviyor zaten uykuyu benim gibi 4 yaşında Allah'tan sıkıntımız yok
(1,902 puan) tarafından
Benimde son uykularım sanırım 3 ay sonra bitiyor bu rahatlık
-Reklam-
0 oy
(592 puan) tarafından
Günaydın canım hayırlı cumalar hayırlı sabahlar olsun eşimi ise yolladım çocuk uyuyor ev işleri de bitti bu yemek düşüncem şimdi 
(1,902 puan) tarafından
Oooo çok hızlısın çokmu erken uyandın sabah erkenden uyanınca benim iş yapasım gelmiyo bide o saatte rahatsız etmek istemiyorum kimseyi süpürge sesimle ondan galiba
(592 puan) tarafından
Evet canım 7 de kalktım eşime kahvaltı hazırladım akşamdan süpürdüm sabahta çamaşır vs hallettim bugün rahat günüm (⁠✷⁠‿⁠✷⁠) uykulu olursam benimde canım istemiyor ama akşam güzel uyumuşum dinç uyandım
0 oy
(2,272 puan) tarafından

Günaydınn burası da yağmurlu hava kapalı off insanın yatasi var ama yatmak haram 3, çocukla hepsi acıktı kahvaltii diye bağırıyorlarr:D

(1,902 puan) tarafından
Bu çocukların en tuhaf huyları küçükken erkenden ayağa dikilip büyüyünce okula gitmemek için uyanmazlar :)
(2,272 puan) tarafından
Evett aynisii büyük oğlum geçen sene 7,8 gibi ayağa dikilirdi , bu sene 1. Sınıfa başladı her sabah zorla kaldırıyorum:D
0 oy
(2,499 puan) tarafından
Günaydın canım. Bugün hastane randevum var onun için biraz erken kalktım kahvaltı ettim çay içiyorum birazdan çocukları hazırlıcam sonra da çıkarız işte 
(1,902 puan) tarafından
Afiyet olsun canım güzel sonuçlar alırsın inşallah
(2,499 puan) tarafından
Amin canım teşekkürler
0 oy
tarafından
Grip oldum küçükten geçti herhalde hemen kalktım ikimize portakal suyu sıktım içtik 

İlgili bir soru bulunamadı

413,906 soru

12,458,300 cevap

46,586 kullanıcı

Kategoriler

...