Kızlar bundan 3 ay önce doğum yaptım doğumda eşim yanımda olmadı sezaryenden çıktım eşim nasıl geçti demek yerine bu hafta çalışacağım kavga etmeyelim dedi. Annem kaldı sonra zaten memlekete gittim bir hafta orda baktık annemlerde eşimin kardeşi beni arayıp hayırlı olsun demedi neyse onu da geçtim eşim beni zaten hiç savunmadi şimdiye kadar hep beni ezdirdi
Ben doğuma kendim gittim sezaryene girecekken bile imza için gelmedi geç geldi kaynım attı imzayı o derece sabah sancimin olduğunu bile bile ise gitti neyse eltim sağolsun yanıma geldi refakatçi bunu da unutmam o kaldı 2 gün yardımcı oldu çorba yapti getirdi Allah razı olsun ben o günden sonra bana kim nasıl geldi hepsini kayıt ettim doğumdan sonra bazılarını sildim eşimin kardesi geçen gün doğum yapmış eşim olacak adam ikidebir arayıp yeğenini görmek için görüntülü arayıp karnı doydu mu vs rapor alıyor kendi çocuğuna bazen bakmıyor bile hasta oldu vs arayip geçmiş oldun demediler bu insanlar benim kocam sürekli görüntülü arayıp durumunu soruyor siz olsanız buna tepkiniz ne olurdu kızlar bir kadın olarak empati kurun düşünün ben kıskanç ilan edildim de ? Kardeşini arayıp ilgilendiği için