0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (706 puan) tarafından
Sabahtan beri aşırı ıshal var afedersiniz su gibi çok kötü ve karnımla midem aşırı gurulduyor ve belim çok ağrıyor samcimi ağrımi eminde olamıyorum bide bebek sertleşmiş bugün acaba hastaneye gitmelimiyim bu arada bebek hareket ediyor ama çok çok az 

4 Cevaplar

+1 oy
(17,725 puan) tarafından
Benim iki doğumundan öncede ishal ve mide bulantim oldu. Doktora gitmekte fayda var bence. 
(17,725 puan) tarafından
Karnım sertleşmişti benim. Yani böyle ara ara bebek toplanıyor gibi hissediyordum. Hareketlerinde azalma yoktu.
(17,725 puan) tarafından
Sorun değil canim sor tabiki :). Ishalle gitmedim doğuma. Evde çektim sancılı ve bu süreçte sürekli tuvalete gir çık  şeklinde geçti zaten. Karnım iyice boşaldı bu seferde mide bulantısı  başladı. Tabi midemde bişey kalmadığı için o kasılmalara açılma hızlanıyormuş. Birde doğumda doktor tuvaletin gelse bile tutma diyordu. Hastanede sanci çekerken  hep bezli gezdim zaten.
(706 puan) tarafından
Çok çok tsk ederim canım eşim gelince hastaneye gidicem doğum değilse bile gitmem gerekiyor dayanılır gibi değil bulantı ile ıshal
(17,725 puan) tarafından
Hazırlıklı git canim . Çantanı falan al yanina. Bence doğumun başlıyor senin.
(706 puan) tarafından
Herşeyim hazır zaten canım arabada var hastanede 5 dk lik mesafede o konuda sorun yok tekrar tsk ederim
-Reklam-
0 oy
(254 puan) tarafından
Cnm benim öyleydi deprem zamanında sancılarım varmis ben normal mide ağrısı saniyodum acile gittik hafif düzenli sancılarım varmıs bide bebek kanala girmişti dediler hemen merkeze yollayıp sezeryana alındım 
(706 puan) tarafından
Ayy korktum şimdi belki üşütmüşümdur diyorum bende
(254 puan) tarafından
Bende üşüttugumu sanmıştım sabahin 5 inde kusmayla uyandım ishal oldum ağzımda pis geyirmeler vardı midemden karnima 10 dakikada bir ağrı giriyordu o ağrı zaman bebek kendini kasıyordu öğlene kadr geçer sandım mide şurupları kullandım baktım geçecek gibi değil gittim baktık ki sancılarım varmıs ambulansla ilçeden merkeze gelene kdr sancılarım fazlalaştı
(706 puan) tarafından
Benimde karnimda çok ağrı yok ama belimde sirtimda  çok ağrı var sürekli olan ni ağrı sanki sanci değil ama bilemiyorum
(254 puan) tarafından
Benimki sancı değildiki sadece mide ağrısı vardı mideme ağrı giriyordu karnıma vuruyordu o agri
0 oy
(706 puan) tarafından
Kızlar başka cvp verecek olan yokmu lütfen 
0 oy
(346 puan) tarafından
Aynı belirtiler bende de var ama daha 28 haftaligiz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 160 göst.
0 oy
3 cevap 202 göst.
19 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Funda6363 (271 puan) tarafından soruldu