Kızlar eşimin huyu pistir aileside bilir bunu, babasıyla annesi yaklaşık 4 ay önce kavga etttiler kaynnam evi terk eetti bosancakdi eşimde engel oldu buna annesini eve getirdi neyse sonra diğer kardeşleri eşime laf konuşmuş en buyukleride eşim bu arada, sonra kaynanamı bize getirmişti kafasını dinlesin toplasın bu saatten sonra boşanma olmaz dedi eşim bu kadar birbirinizi idare etmişsiniz bundan sonra niye bitsin felan neyse sonra annesi benim yanımdan ertesi gün gitti kızlarının yanına eşim aramış cevap vermemis, eşimde daha dedi benim annem yok babasıyla konusuyo ama annesi ve kardeşleriyle konuşmak görüşmek yüzlerini görmek istemiyo öyle kinlenmis ve bana babasının yanında sende benden gizli gorusursen huzurumuzu bozarsin yüz vermiyceksin dedi ama ben gizliden görüşmek zorunda kalıyorum gorumcemgil çocuğumu görmek için ariyo ustune bu akşam oturmaya gelmek istediler beni aradılar eşim burda değil başka yerde ama akşamları beni görüntülü arıyor ve ben açmadigim zaman üst üste arar tedirgin oldum ya ararsa diye. Yani sonuçta ailesi ben diyorum yapma böyle söz dinletemiyorum. Arada kaldım. Bana durmadan diyo evime gelmesinler sakın alma piskolojik baskı yapıyor.