0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (356 puan) tarafından
Ya kızlar post açmıştım maviyle siyah yıkanır mı diye hatırlarsınız bu arada makine sıfır ilk defa açtım. Gece gece yüreğim ağzıma geldi deprem oluyor sandım bi baktım makine takır tukur tezgahı sallıyor ve öne doğru gelmiş çok korktum eşim ayağını iyice sabitledi ama hızlı yıkarken yine öyle oldu. kurutmayı beklemeden kapatmak zorunda kaldım . Bu niye böyle oldu ya ilk defa başıma geldi hep böyle mi olucak 

3 Cevaplar

+1 oy
(8,117 puan) tarafından

İlk zamanlar benimki de evde dolaşıyordu adeta. Çamaşırları sermeye gidiyor sanıyordum:Dsonra düzeldi çok şükür

(356 puan) tarafından
Ay kız Allah seni :) benim aklım çıktı görünce dedim noluyo normal yani şimdi bu
(8,117 puan) tarafından
Bir keresinde de servis çağırmıştım farklı bir sebepten ötürü. O gün de makineye battaniye atıp 2,5 saatlik sentetik programına koymuştum. Adamlar bunu görünce uyarmışlardı. Battaniye pamuklu, 3,5 saat yıkanması gerek. Pamuklularda yıkayın yanlış program diye uyarmışlardı yani. Kısacası yanlış program da öyle ses yaptırabiliyor ama ilk kullanımlarda motoru daha çok yeni olduğu için çok güçlü çalışıyor
(356 puan) tarafından
Siyahları koyu renkliler/ kot programı 40 derecede yıkanmıyor mu canım öyle biliyordum. Bence de yeni olduğu için öyle oldu altına ayaklık taksam düzelir mi
(8,117 puan) tarafından
Onu bilemeyeceğim
-Reklam-
0 oy
(11,008 puan) tarafından
Attığın program yanlış olabilir. Benim makinede mesela hassas programa ağır bişiler atarsam deli gibi ses yapıyo. 
(356 puan) tarafından
Siyahları koyu renkliler/kot 40 derece de attım öyle değil mi canım
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Yeni makina almış biri olarak söylüyorum ilk başlarda öyle yapabiliyor ayrıca sebeplerini sayayım

1 yeni olması

2 yüksek devirde calıştırmak

3 içinde az çamaşır olması

Ben bunlar yüzünden ses çıkardığını düşünüyorum 
(356 puan) tarafından
Çamaşır normaldi siyahları attım koyu renk kot programda 40 derecede son 50 dk kala yürümeye başladı :) millet rahatsız olucak diye mecbur kapattım muhtemelen yeni olduğu için peki ayaklıklar oluyormuş onlardan koysam düzelir mi
(1,799 puan) tarafından
Evet ayakları deneyin hem temizliği de rahat oluyor altların yukarı kaldırdığı için
(356 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 172 göst.
16 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
28 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 175 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu