0 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (1,647 puan) tarafından
Çok cahilim ya farklı kullanma yolu filan mı var sihsihsish

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hakkaten ne işe yarıyor ben de bilmiyorum 4 kamera var sanki arkada ama noluyo acaba :D 
(1,647 puan) tarafından
Kız küçük şey fener onu mu diyorsun aksksksks he ya bende bakımda ayni
tarafından
Biri flaş da o beşinci , benim telefonda 4 tane kamera görünüyo :D ne halta yaradığını bilmiyorum hiç birinin :D
(1,647 puan) tarafından
Hı benim uc tane alt alta bitene köşede minik bende bilmiyorum.ama.illaki farklıdır yani boşa değil ya
-Reklam-
0 oy
(27,646 puan) tarafından
Her biri başka bir amaç için yani biri yakın çekim için biri uzak çekim için gibi bir şey ama biz mi ayarlıyoruz akıllı olan telefon kendi mı ayarlıyor onu bilmiyorum inşallah doğru biliyorumdur :)
(1,647 puan) tarafından
Biz ayarkiyoruzdur o nasisl ayarlasın herhalde bilemiyorum da
0 oy
tarafından
Biri asıl kamera ikinci kamera zoom kamerası üçüncüsü ise geniş alanları çekmek için. Ama kamerayı ilk açtığında diğerlerine parmağını koyduğunda bir işe yaramıyormuş hissi veriyor. 
(1,647 puan) tarafından
Nasil kullanıyor ki onlar
tarafından
Kamerayı yakınlaştırdığında ya da geniş açıda çektiğinde otomatik kendi yapıyor ama sen sadece tek Kamera kullanıyorsun. Onlar destek amaçlı sadece.
(1,647 puan) tarafından
Hıı bizim yaptığımız birsey yok kameraaya
0 oy
tarafından
Hepsinin acisi farklı bunu denedik sjsjsjsj biri uzagi biri yakını iki tanesi sahte onlar bi halta yaramıyor benim 4 kameralı  sjsjsjssj 
(1,647 puan) tarafından
Nasil deniyoruz birde ben deneyim ya fark var mı
tarafından
Kamerayı aç orada olan herseyi dene bi elinle kamerayı kapat öyle deneye bilirsin
0 oy
tarafından

image

bak altta portre fotoğraf video var ve son olarak daha fazla olan bölümdede var 
(1,647 puan) tarafından
Dur deneyim
0 oy
(10,263 puan) tarafından
5 tane var bende biri fener

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 254 göst.
2 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
3 Mart 2026 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde M.K. (2,263 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 172 göst.
22 Şubat 2026 Diğer kategorisinde Emneerydmn (354 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 347 göst.

Kategoriler

1,502,678 soru

24,535,242 cevap

360,168 kullanıcı