Biz geçen gün eşimle çok kötü kavga ettik.iki kaynım da yanımızda onlar da dahil oldu falan çok uzadı eşim babasını aradı bize yol göstersin diye ama maksat beni şikayet etmekti bunu biliyorum ama geç olduğu için söylemedi daha önce defalarca annesine benim hakkımda bir şeyler söylüyor evde ne oluyorsa telefonda anlatıyor.neyse ben de kizdiim kardeşimi aradım.maksat ben aramiyorsam sen de aramaiyacaksin ama arıyorsan ben de kimsesiz değilim ben de ailemi ariyacam diye .sonra buraz uzadı duruldu.nesyse ertesi gün iki defa üst üste kaynanam aradı açmadım.cunku aradıklarını tahmin ettim.o yüzden birbirimizi kirmayalim nasihate de gerek yok diye açmadım.iki gün geçti kaynimla konuşuyordu kayınpederimin yanında diyor ki ay niye cevap vermiyor niye konuşmuyor hele bir acsaydi kaz defadır arıyorum sorsaydi niye aramisim falan ben de bir defa aradın öyle unutmuşum diye seslendim .neyse sonra manalı bir şekilde diyor ki gelin konuşmuyor bari siz konuşun .benim telefonu alıp konuşmamı bekledi herhalde ama bu tribe ne gerek var.daha önce de aradığında müsait olmadığım için dönemedim ama bir şey demedi tekrar arıyordu falan bu sefer trip atınca evdeki kavgadan haberdar diye düşünüyorum.ondan sonra ne ben aradım ne o aradı.