0 oy
832 göst.
Aile kategorisinde (186 puan) tarafından
Çocugunuza şiddet uygulayan biriyle evli kalırmıydınıZ

30 Cevaplar

0 oy
(20,063 puan) tarafından
O evi basina yikar cikar giderim bebelerimide alip ne demek siddetttt ben gecen binadan amca azarladi diye yerin dibine soktum 
-Reklam-
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Hayır kalmam. Göz göre göre çocuğumu dövmesini izleyemem. İzliyorsam ben de aynıyımdır zaten bana da yazıklar olsun
0 oy
(2,115 puan) tarafından
Vurmadı dovmedi hic  ama bir kere bana sinirlenince önünde oğlum vardı ittirdi. Çocuğumun suratını görünce bana bir geldi bir geldi, bağırdım çağırdım en sonunda boşanalim bu ne böyle dedim. Sonra bir daha olmadı öyle bir şey.  Ben kızarım yeri gelir poposuna vururum ama başkası yapamaz babası da olsa. Kan beynime sıçradı o akşam.
0 oy
(1,632 puan) tarafından
Yorumları genel olarak okudum da çoğu kişinin boşanması lazım o zaman illa el kalkıyor çocuklara tekme Tokat dovuluyorsa zaten sorun vardır.obir türlü el kaldırdı orası a burasına vurdu diye boşanacak yuva yıkacak yok asarim keserim muhabbetleri abartı geldi bana 
(11,747 puan) tarafından
Illa elmi kalkiyo. Benim esim ogluma 1 kere ne bagirmis ne vurmustur simdiye kadar poposuna bile
0 oy
(5 puan) tarafından
Asla kalmam. Babam anneme sürekli şiddet uygulardı. Sadece bir kere bana vurduğu için boşandılar. İyi ki de boşandı. Yoksa bir ömür eziyet çekmeye devam edecek bizde psikolojisi bozuk çocuklar olarak etrafta dolaşacaktık. Allah korudu
0 oy
(7,750 puan) tarafından
İnsan yeri gelince çok yıpranınca poposuna eline iki pat pat yapar anne olarak ama baba yapınca durum farklı çok zoruna gider insanın.
0 oy
tarafından
Asla yapmaz ki saçına dokunmaya kıyamaz benim eşim Allah ondna razı olsun arada ben ellerine vururum bana çok vuruyor kızarım bana hemen kızar yavaş vursanda vurma der annesisin tamam ama der o bizim biricik oğlumuz 
0 oy
(2,077 puan) tarafından
Sizin bebeğiniz 4 aylık değil mi 
(186 puan) tarafından
Evet canım burda bi arkadaşım var eşi biraz gergin bi tip o sordu bana bende neler yapmamki demiştim oda amann babası değilmi döver de döver de dedi biraz tartıştık o yüzden sordum acaba çoğunluk benim gibimi düşünüyor  diye
0 oy
tarafından
Benim çocuğuma gereksiz bagiramaz bile kaldı ki şiddet o elini kırarım onun 
0 oy
tarafından
Çocuğuma şiddet uygulayan kim olursa olsun bu dünyada nefes alamaz 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.