0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar biliyorsunuz eşimle biz 2 senedir tanışıyoruz 1.5 senelikte evliyiz önce beni çok kıskanırdı soyle yapma böyle yapma derdi şuan kıskanmıyor diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun insan azcikta olsa kıskanılmak istiyor kendimi değerli hissediyorum o zaman ne biliyim ufakta olsa kiskanilmayi istiyorum 

Bi de eşim sevmediği erkekten kiskanirdi sevdiği kişilerden kiskanmazdj sizce çok tuhaf degilmi 

Dün dışarı çıktık bebek arabasiyla eşim bakkalın oraya gelince ekmek alalım dedi normalde kendisi girer alır ben alıyım dedim tamam dedi şaşırdım adamı tanıyor laşka oldugunu da biliyor anlamadım içeri girdim adam yüzüme baktı laf atmaya calisti konuşmadım hiç eşime söyledim o adam öyle yaa diyor 

Eleştiri yapmadan yorum yapın kizlar lütfen kendimi çok değersiz kiskanilmaya değmeyen biri gibi hissediyorum dün TV de bi  adam üzerini çıkardı bakma diye gözümü kapattı bende sakasina sen bakiyorsun bende bakiyim dedim iyi bak dedi tinlamadi bile ne biliyim tuhaf 

3 Cevaplar

+2 oy
(5,500 puan) tarafından
Bakkal vs içinde kiskanilmazki  fanusa koysunlar bizi o zaman kıskandı deyip mutlu mu olacağız bide şöyle birşey var artık esisin ondan da rahat olabilir . Ben eşimle uzun zamandır beraberim öyle kısıtlama olmaz .sadece bazen makyaj konusunda yada biri bana baktığında hissederse sorun oluyordu
tarafından
Ama bakkala hep o giderdi markete ben yada beraber gideriz ama adamın huyunu bildigi halde göndermesi önceleri değilde sonraları böyle olması tuhafima gitti
(5,500 puan) tarafından
Eşini sen daha iyi tanıyorsun canım daha yenide evlisin şimdiden böyle sorunlar olursa ileride nasıl olur bilmiyorum olmadı karşına al konuş tek kaldiginizda
tarafından
Konuşuyorum işine gelmeyince uğraşamam seninle diyor o fasillari gecmisiz artık sanki 50 yasindayiz
(5,500 puan) tarafından
Odunmus kusura bakmada esiniz
tarafından
Yok canım ne odunu yontulmamis kütük maalesef
-Reklam-
+1 oy
(1,170 puan) tarafından
Öncesinde kıskanıp şimdi kıskanmıyorsa tabiki bi sorun vardır . Başından beri kıskanmaz huyu dersin . Ben olsam bende neden rahatladığını düşünürüm bence haklısınız 
tarafından
Dün patladım açıkçası seviyorum diyor sözde ama insan çıplak bi adama bakmasını ister mi eşinin
Hiç kimseden kıskanmıyor anlamadim
(1,170 puan) tarafından
Kadın doğası gereği kol kanat gerilsin ister . Her şey ayarında güzel fazlası ne kadar kötüyse yokluğu da aynı şekilde sorun bence
0 oy
(2,211 puan) tarafından
Benim eşimde kıskanmaz ben bunu aksine güven olarak görürüm, kuzeniyle filan rahat konuşurum, bı alışverişte biriyle konuşsam neden konuştun demez, evde olur yemek siparişini ben veririm misal, neden kıskanmıyor diye hiç düşünmedim doğrusu 
tarafından
Ne biliyim kötü hissediyorum yine de ama ben onu kıskanıyorum tam olarak güvenmiyorum ondan mı acaba
(2,211 puan) tarafından
Olabilir canım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 458 göst.
14 Temmuz 2023 Aile kategorisinde Betulcelik (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 265 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Melek32 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 163 göst.
0 oy