Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kizlar erkekler neden kiskanmaz??
0
oy
112
göst.
10 Aralık 2023
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Kizlar biliyorsunuz eşimle biz 2 senedir tanışıyoruz 1.5 senelikte evliyiz önce beni çok kıskanırdı soyle yapma böyle yapma derdi şuan kıskanmıyor diyeceksiniz ki daha ne istiyorsun insan azcikta olsa kıskanılmak istiyor kendimi değerli hissediyorum o zaman ne biliyim ufakta olsa kiskanilmayi istiyorum
Bi de eşim sevmediği erkekten kiskanirdi sevdiği kişilerden kiskanmazdj sizce çok tuhaf degilmi
Dün dışarı çıktık bebek arabasiyla eşim bakkalın oraya gelince ekmek alalım dedi normalde kendisi girer alır ben alıyım dedim tamam dedi şaşırdım adamı tanıyor laşka oldugunu da biliyor anlamadım içeri girdim adam yüzüme baktı laf atmaya calisti konuşmadım hiç eşime söyledim o adam öyle yaa diyor
Eleştiri yapmadan yorum yapın kizlar lütfen kendimi çok değersiz kiskanilmaya değmeyen biri gibi hissediyorum dün TV de bi adam üzerini çıkardı bakma diye gözümü kapattı bende sakasina sen bakiyorsun bende bakiyim dedim iyi bak dedi tinlamadi bile ne biliyim tuhaf
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
3
Cevaplar
+2
oy
10 Aralık 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
cevaplandı
Bakkal vs içinde kiskanilmazki fanusa koysunlar bizi o zaman kıskandı deyip mutlu mu olacağız bide şöyle birşey var artık esisin ondan da rahat olabilir . Ben eşimle uzun zamandır beraberim öyle kısıtlama olmaz .sadece bazen makyaj konusunda yada biri bana baktığında hissederse sorun oluyordu
10 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ama bakkala hep o giderdi markete ben yada beraber gideriz ama adamın huyunu bildigi halde göndermesi önceleri değilde sonraları böyle olması tuhafima gitti
10 Aralık 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşini sen daha iyi tanıyorsun canım daha yenide evlisin şimdiden böyle sorunlar olursa ileride nasıl olur bilmiyorum olmadı karşına al konuş tek kaldiginizda
10 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Konuşuyorum işine gelmeyince uğraşamam seninle diyor o fasillari gecmisiz artık sanki 50 yasindayiz
10 Aralık 2023
hayal20
(
5,500
puan)
tarafından
yorumlandı
Odunmus kusura bakmada esiniz
10 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Yok canım ne odunu yontulmamis kütük maalesef
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
10 Aralık 2023
Gulnazyilmaz
(
1,170
puan)
tarafından
cevaplandı
Öncesinde kıskanıp şimdi kıskanmıyorsa tabiki bi sorun vardır . Başından beri kıskanmaz huyu dersin . Ben olsam bende neden rahatladığını düşünürüm bence haklısınız
10 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Dün patladım açıkçası seviyorum diyor sözde ama insan çıplak bi adama bakmasını ister mi eşinin
Hiç kimseden kıskanmıyor anlamadim
10 Aralık 2023
Gulnazyilmaz
(
1,170
puan)
tarafından
yorumlandı
Kadın doğası gereği kol kanat gerilsin ister . Her şey ayarında güzel fazlası ne kadar kötüyse yokluğu da aynı şekilde sorun bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
10 Aralık 2023
Prensesimmm1
(
2,211
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim eşimde kıskanmaz ben bunu aksine güven olarak görürüm, kuzeniyle filan rahat konuşurum, bı alışverişte biriyle konuşsam neden konuştun demez, evde olur yemek siparişini ben veririm misal, neden kıskanmıyor diye hiç düşünmedim doğrusu
10 Aralık 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Ne biliyim kötü hissediyorum yine de ama ben onu kıskanıyorum tam olarak güvenmiyorum ondan mı acaba
10 Aralık 2023
Prensesimmm1
(
2,211
puan)
tarafından
yorumlandı
Olabilir canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
15
cevap
458
göst.
İnsan eşini niye kiskanmaz
14 Temmuz 2023
Aile
kategorisinde
Betulcelik
(
11
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
0
oy
7
cevap
265
göst.
Erkekler Neden böyle
23 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Melek32
(
48
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
5
cevap
163
göst.
Erkekler Neden Yatmadan Önce Tavır Alır ve Küsme Eğilimleri Neden?
3 Kasım 2024
Diğer
kategorisinde
Ikraybukem.23
(
190
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
sohbet♥️muhabbet
dertleşmek
0
oy
5
cevap
190
göst.
Erkekler Neden Doktora Gitmeyi Reddeder? Sağlık Problemleri ve Toplumsal Algılar
25 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
Hunilianne
(
43
puan)
tarafından
soruldu
405,629
soru
12,153,426