0 oy
1,169 göst.
Diğer kategorisinde (2,495 puan) tarafından

Az önce kardeşim le konuştuk evli olan yeni doğum yapmış dı 2 hafta olyr annemlere o daha yakın bana göre dedi gel kalalım 1 hafta die eşime sordm cvp vermdi sizde izin alırmsnz inşallah izin verir en son 1 ay önce gitmiştim kızımda bnde tek evde sıkılıyoruz o gelesiye iyi olck verirse :(

28 Cevaplar

0 oy
(5,037 puan) tarafından
Annem bir mahalle ötemde oturuyor karısmaz gitmeme ama her gideceğimde arar haber veririm habersiz asla gitmem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banada arabayla 10 dakika mesafede iste genelde kendim gitmem  annemle haberleşiriz geleyimmi filan diye beni cumartesi geceden birakir pazar filan calisirsa hep giderim calismiyo olursa  bazen gitmem ama desem  hayir demez sorunda çıkarmaz 
0 oy
(978 puan) tarafından
Evet söylerim şuan konteyner da kalıyoruz kaynanamgilin evi doğalgazlı annemgilde yeni taktirdilar kış gelirse burda duramazsak 1 ay annengilde 1 ay annemgilde kalırım kızım şuan 17 aylık soğuk fln olmazsa ztn hiç bir yere gitmem dedim seslenmedi şuan annesigile geldim öyle 2-3 günlüğüne kayinbabam gece işe gidiyor görümceler fln okula kaynanam da çalışıyor kayınbabam gündüz gelip uyuyor ama tam uyuyamıyor kızım ses yapıyor dün de geçe işe gitmeden önce uyuyordu kızım ses fln yaptı kaynanama söylemiş hiç uyuyamadım kalkıp bahçe evine gitmeyi düşündüm fln demiş bana söyledi kaynanam geri bende dedim yarın gidelim artık biz eşime de sadece ne zaman gelelim dedim o da bilmiyorum ne zaman gelmek istiyorsanız gelin dedi yarın gidecem eve annemgil de bir ara gelmişti eşime dediler eğer iznin gönlün varsa birazda bizde kalsınlar dedi kışın soğuk olur diye dediler eşimde gitsin kalsın sorun yok dedi bakalım annemgile de ne zmn gidersek
0 oy
tarafından
Anneme gitmek için eşimden izin almam sadece söylerim gidicem gitmeyi düşünüyorum diye oda sağolsun asla gitme demez sen bilirsin der 
0 oy
(264 puan) tarafından
Ben esime annemi ozledim gitmek istiyorum derim o da ok cocuklarin okulunu isyerinden iznini ayarla git der izin istemem yani sadece bilgi veririm 
0 oy
(3,532 puan) tarafından
 benim eşim gitmek istersem izin verir 
0 oy
(5,064 puan) tarafından
Aileme gitmek icin izin almam. Su zaman gidicem derim eger musaitsek yani bi planimiz yoksa giderim. Zaten varsa gitmem. Ama izin vermiyorum gitme dese keyfi, bunu kabul etmem. Yani izin cocuga verilir veya verilmez, biz birbirimizin cocugu degiliz.
0 oy
(2,883 puan) tarafından
İzin vermiyor ki haklı kendince bu benim eşim için gecerli

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 266 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,485 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 271 göst.
22 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde bebek2020 (747 puan) tarafından soruldu
+1 oy
31 cevap 756 göst.
3 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 583 göst.
24 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,446,611 soru

23,763,704 cevap

315,543 kullanıcı

...