Bebeğin için dik dur aslaa üzülme bak üzmesine izin verme demiyorum çünkü her fırsatta üzecek bir şey yapacak hem de senin kudurduğunu anlasın sinirden, sevinçten 4 köşe olurlar.. ama bebeğine bak ve ondan güç al. Bebeğin seni hissediyor bundan 4 sene aonra tamamen anlayacak duyacak ne anlama geldiğini bilecek sana söylenen sözlerin. Ama asıl anlaması gereken güçlü bir annesinin olduğu hiçbir şeyi takma güçlü bir anne ol Ben bebeğim doğduktan sonra resmen kendime zırh giydirdim sırf güçlü bir annesi olsun bana söylenen aözleri oğlumun yanında söylemeye cesaret edemesinler diye nitekim öyle de oldu
Ay geneli mi aynı olur ya çok gıcıklar. Emzirirken benimkide dikilip bakardı çok sıkılırdım sonra örtmeye başladım tülbentle çok rahatsız edici sonuçta ben aç seninkine bakayım diuormuyum dimiaynı şekilde bende normale zorlandım sezeryan oldu bebek inmedi diye. Sanki ben beceremedim gibi düşünüyor. Aslında nefes ve diğer yaptıklarım çok doğruydu. Aman takma kız. Ben sinir olduğum birkaç şeyi söyledim ilk zamanlar bozuldu. Napayım çok dokundu damarıma. Çocuğum zor uyuyordu o dönem gelip ışığı açtı perdeyi kapadı cart curt bebek ağlayınca niye ağladı niye uyumadı aa neden neden yaptı bende ışığı açtın dedim diye çekti gitti biraz alındı. Karşılaştırması bile aynı kendi kocasıyla oğlunu ne dicen işte gül geç. Kendin ve bebeğin için duymamazlıktan gel canım. Ben şimdi eski olayları düşündükçe gülüyorum halimize
1,492,815 soru
24,391,829 cevap
349,353 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın