0 oy
182 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Bir tane yaptıran var mı arkadaşlar bilgi verir misiniz zor bir işlem mi parası var evet ama mecbur yani 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Annem yaptirdi canım çok zor seni korkutmak istemem ama hala da bitmedi tedavisi 
tarafından
Özelde mi yaptirdi nesi zor canım mesela
tarafından
Özelde yaptırdı canim uyusturuyorlarmis yarip vida takiyorlarmis o kayniyormus illaki ağrısı sizisi oluyor diyor annemin 3 tane yapıldı 3 ay sürdü canim
(6,709 puan) tarafından
Benim bir adet disim yam.uk. Arkalara dogru ama siritinca. Farkedilio gulerken:)  gorunus icin. Ne yapabiliriz telsiz tedavi kaplatmak istiyordum ama  tek bir disi bin demisti kaplama . Yada tek dis implant olacak demisti . Okadar da rahatsiz etmiyor  dedim suan icin gerke gormemistkm
-Reklam-
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Babam yaptırdı 8 ay önce başladı yeni bitti 
tarafından
O kadar uzun sürmedigi söyleniyor ya
(8,060 puan) tarafından
Babamın uyumsuzluk oldu filan uzun sürdü Bi de tüm ağız yaptırdı ondan da olabilir
tarafından
Memmun mu canım
(8,060 puan) tarafından
Çok memnun kendi dişim gibi diyor
0 oy
(441 puan) tarafından
Daha yeni 2 ay anca oldu eşim özelde yaptırdı. İmplant takılan yer ne ağrıdı ne şişti nede kanadı. Ama ön dişlerini törpülediler implant harici orayı komple kaplattı orası çok ağrıdı. Yemek yiyemedi.

Ananem yaptırıyor şimdi de o da aynı şekilde ağrısı olmadı hiç.

Yıllar önce kuzenim yaptığında ise çok acı çekmişti implantta.  Bence doktor da çok önemli yaptırdığın malzeme de.
0 oy
(60 puan) tarafından
2 senedir kullanıyorum ben yanana 2 dişimde implant yapılırken de sonrasında da bir problem yaşamadım çok şükür o kadar çekildi yeri iyileşti yarıldı tekrar yeri iyileşti sonra tekrar açılıp dişler yerleştirildi 3 3.5 aylik bir süreçti ama çok şükür ağrısız sızısız geçirdim birde antibiyotiği çok düzenli kullandım ve çok soğuk sıcak vs. Dikkat ettim hep simdi de çok şükür bir sıkıntı yok
tarafından
Yemek yerken sorun oluyor mu peki normal diş gibi kullanıyor muyuz
(60 puan) tarafından
Başlarda biraz gariplik oluyor ama alışınca hiçbir fark hissetmedim
0 oy
(1,005 puan) tarafından
Hicbisi hisetmiosun ameliyat asistanıydm canım on beş dakka bile sürmüo rahat ol
tarafından
Ağrı oluyor mu sonrasında kaç günde takiliyot kaç seansta
(1,005 puan) tarafından
İlk iki gün ağrı olur onuda ağrı kesicilerle idare edersin canım normalde 3 ay sonra dış takılırdı ama suanki sistemlerde bir ay geçince bile takan da oluo kaliteye gore
tarafından
Çok ağrı olmaz dimi hafif düzeyde
(1,005 puan) tarafından
Tabiki cesaretli ol kız diş çekiminden kolay
0 oy
tarafından
Esim yalptirdi. Buraz zor bi surrec

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 35 göst.
25 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simaygule (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
30 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milkasu (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 101 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Genc_anne (3,002 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,437,152 soru

23,630,759 cevap

307,344 kullanıcı

...