0 oy
577 göst.
Diğer kategorisinde (453 puan) tarafından
Kimler iş hayatinda kimler evde benim gibi evde canı sıkılan var mı kızlar ben mi çok evde sklyom gurbetteyim

35 Cevaplar

0 oy
(869 puan) tarafından
Çalışmak bana göre 
-Reklam-
0 oy
(18,410 puan) tarafından
Keşke sıkılacak kadar vaktim olsaydı her daim çalışmak ama küçük çocuğun varsa bazen işkenceye dönüşebiliyor. Oğlumu emzirdim öptüm sabah gözlerinizln arasından bakıp bana el salladı uykulu uykulu akşama kadar içime oturdu bu benim :(
0 oy
(1,880 puan) tarafından

Bende gurbetteyim evlendim hemen çocuk oldu 3 .5yıl evde durdum maddi açıdanda zorlandık ve her günüm aynı artık bunaldım diye ağlıyordum dedim işe giriyim bekarken a101 de çalıştım yine gireyim dedim 2.5 senedir çalışıyorum 1.5 senelik müdürüm.  çok cefa çektim ev iş yorgunluk vs vs şuan çok rahatım iyiki çalışıyorum kendi paramı doyasıya harcıyorum imkanı olan herkes çalışmalı ya koca parası yiyemiyorum bekarkendr baba parası yemedim ben illa kendim kazancam :)

0 oy
(594 puan) tarafından
 Keşke calissaydim çok isterdim. 
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Ben doğuma yakın bırakmak zorunda kaldım. Hadi doğuma kadar bi de doğumdan sonra bi iki ay iyiydi de sonra bebeğim coştu ne güzel işe giderdim diye camlardan baktığım çok oldu. 
0 oy
(656 puan) tarafından
Ben calisiyordum isten cikartildim sonrasinda hamile oldugumu ogrendim ise almadilar bebegimi kaybettim sonrasind ayine is aradim bu sefer cocuk dusunuyorum diye almadilar bende esimle konustum calismayacagim dedim once bebegimiz olsun onu belli bir yasa getireyim ha maddi olarak sorun olursa sekreterlik yaparim illa meslegimi kimyagerligi yapacam diye bisey de yok oda kabul etti cunku yalan degil benim annem vefat etti kayinvalidem ve benim cocuk yetistirme konusunda fikirlerimiz asiri farkli e bakicilarda nerdeyse asgeri ucret ben kazancimi ona vereceksem ne anlami kaldi 
0 oy
(5,345 puan) tarafından
Hemsireyim atanamadim kadrom ev hanimligina çıktı ve çok memnunum.d
0 oy
(3,085 puan) tarafından

Çalışırken ev ne güzel evdeyken iş ne güzel diyenlerdenim:D uzun mesaili işler zor ama neyseki öğretmenim ve 2 de dersim bitiyor hoopp evime geliyorum 

0 oy
(1,252 puan) tarafından
Gurbetteyın Bende evlenene kadar calıstım şuan oğlumu büyütüyorum büyüyene kadar donemıycem esıme kalsa hıc gondermez
0 oy
(44 puan) tarafından
valla iş şartlarına bağlı , sevdiğin bir işin varsa, iş kazancın iyiyse en önemlisi iş şartları iyiyse çalışmak iyi olabilir. ama sabahtan akşama kadar stresli bir işte çalışıyorsan, eğer maddi olarak ihtiyacın yoksa evde oturmak daha iyi bence. şu zamana kadar en iyi şirketlerde çalışan arkadaşlarımdan bile aynı şeyi duydum, belli bir kazancım olsa veya gayrimenkul kira getirisi falan olsa hayatta çalışmazdım, şu hayatta işimde çektiğim stresi bir şeyden çekmedim . 
0 oy
tarafından
Ev hanımıyım kesinlikle çalışmak iyi 
0 oy
(1,984 puan) tarafından
Bende evde olmaya bayılan kesimdedim eşim güzel kazanır hep de inşallah hiç çalışmak zorunda kalmam ya sevmiyorum 
0 oy
(20,085 puan) tarafından
Ben çok sıkılıyorum. 2 çocuk var. Çok.sukue halimize. Çalışan evde durmak ister. Evde duran çalışmak ister. Ben öyleydim en azindan 
0 oy
(5,566 puan) tarafından
15 yıl aktif çalıştım şu 3 senedir ücretsiz izindeyim. Vallahi billahi hayat varmış oh mis gibi ev.

Çalışmasam belki çalışmayı özlerdim ya da çalışmak isterdim. 2 tane diplomam var ve devlet memuruyum. İstifayı bassam psikiyatri kliniklerinden  gelen teklifler rdeğerlendirsem diyorum sonra yok yok istemem diyorum. İnan ukalalık olsun diye anlatmıyorum. Çalışma hayatından bıktığım için.

Ben bir de çalışırken bekardım. Hastaneden gelirdim eve annem babam kardeşim ben yorgunum diye dokunmazlardı bile kızıma misler gibi baktılar. Bir de hem çalışma hem ev yo yo düşünmesi bile çok kötü.

İkisini birlikte yürütenleri ve bir de çocukları ile ilgilenen kadınlar normal değil muhteşem kadınlardır. Onların kıymeti bilinmeli bence. 

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 401 göst.
0 oy
17 cevap 372 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Aye1 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 295 göst.
7 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,443 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,342 göst.
3 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,628 puan) tarafından soruldu