Öncelikle şunu söyleyim kayinvalidem her şeye karışan kötü bı insan diyemem. Ama cimrilik var malesef düğünde vs öyle oldu yani bı lira bile borcun altına girmek istemedi eşim yaptı çoğu seyi. Bizede para lazım oldu ev taşıyacağımiz icin. Eşim normalde asla istemez ama biraz da ben ısrarcı oldum verirler mecburi durum diye. Neyse istemiş yok bizde vs demişler bende kendi eniştemden istedim borç olarak hemen yarın göndereyim dedi sağolsun. Ertesi gün eşimi annesi arayıp on bin veriyim de sizde sonra bana bulaşık Makinesi alırsınız demiş. Eşim de tamam demiş bulunmuş. Bende dedim hem borç veriyor hemde zarara uğrattıriyor. Bulaşık Makinesi birkaç aya bile alsak ki hemen alamayiz bile on bine zaten alınmaz. Geri vermeyin de diyemedik ama tabiki makine pahalı olursa eşim on bin parasını veririz diyor. Çünkü bizim durumumuz da orta yani bebek gelecek bı de. Bende biraz kendimi çekmek istiyorum açıkçası tavrımdan anlasınlar istiyorum. Siz napardiniz bu durumda lütfen söyleyin çok merak ediyorum ben mi abartiyorum.