0 oy
138 göst.
Diğer kategorisinde (2,694 puan) tarafından
26 sı doğum günüm 27 yaşıma giricem keşke hep çocuk kalsaydım diyorum bazen keşke büyümeyip babamın dizinin dibinde olsaydım bekarlığımda hep derdim bu evden kurtulucam keşke o günlere geri gidebilsem neden gece gece duygusallaştım ki 

3 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından

Keşkeler hiç bitmiyor maalesef....

Şimdiden doğum günün kutlu olsun :)
(2,694 puan) tarafından
maalesef hayatımızın bi köşesinde kalıyor keşkelerimiz
bu arada sağol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşimle olmak hoşuma gittiği için küçük olmaz istemezdim ama anne olmayı biraz daha erteleseydim diyorum sadece eski doğum günü fotoğraflarına bakınca ben de duygulanıyorum ister istemez ebeveyn olunca insan bir yaşlılık hissedyor kısıtlılık hissediyor arada özellikle çok yorulduğum zamanlarda ama ama varlığına oğlumun sonsuz şükür tabii ki bizim bayatımıza getirdiği düzeni bereketi herşeye değiyor :) 

(2,694 puan) tarafından
ay sakın dogum kontrol hapı kullanma ablam hep kullandı hormonları değisti en güzeli sağlık ocaginda iğne yaptır korunma iğnesi ücretsiz yapiliyor
tarafından
Aaaa sağlık ocağı mı yapıyor bunu bak bu bana velinimet bir bilgi oldu biliyor musun işe yarıyor mu peki gerçekten kondom ve iğne yeterli olur mu dersin
(2,694 puan) tarafından
o iğne çok etkiliymiş canım ablam 3 aydan beri yaptırıyo hemşirede en etkili iğne olduğunu söylemiş
tarafından
Ben de yarın gideyim bakayım canım çok sağol çok
(2,694 puan) tarafından
ne demek canım git öğren bakalım
0 oy
(1,476 puan) tarafından
Doğum günün kutlu olsun ozmamn 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,730 soru

24,405,099 cevap

350,445 kullanıcı