Canım malesef çocuklu evi temiz tutmak o kadar zor ki sende birde iki tane varmış ,ben iki hafta önce büyük temizlik yaptım heryer gıcır gicirdi ,derli toplu , tertemiz mis gibidi ev ,evin kirlenmesine bir hastalık bakıyor canım ,neyse bebeğim kresten bir hastalandi, virüs kaptı , söylemesi ayıp kusmadigi hali koltuk yatak.kalmadı evde , hepsi yeniden yıkanacak ,neyse o arada benim uykusuzluk vs derken vücut direncim düştü bende virüsü kaptım ,bu arada en az 3-4 kere acile gittik , şuan bütün vücudum kırılıyor ayağa kalkamıyorum ağrıdan annemlere geldim bir haftadirda burda yatıyorum sağolsun annem bakıyor ama , ben iyileşip eve dönene kadar da eşim bulaşık biriktirir çöpleri de şuan annemlerdeyim de iyileşince kadar burdayım mesela bir sosyal hizmet falan bizim eve gitse valla çöp ev diye çocuğu benden alırlar ,heryer kusmuk lekesi ortalarda bulaşık bırakmıştır eşim çöpleri kesin atmiyordur ve kıyafetler dağ gibi olmustur hergun değiştirir ,gece rüyama girmiş canım ev öyle pis şekilde annemlere bırakıp geldim diye dönünce bir an önce iyileseyimde ,Allah bana kolaylık versin yine büyük temizlik olacak