Herkese merhaba hayırlı günler diliyorum sizinle şöyle bir durumu paylaşmak istedim ben 4 katta oturuyorum ve altımda oturan genç bir aile var ve bir yaşlarında kızları var kız benden küçük sanırım 21 veya 20 yaşında çok çocuk kocası son zamanlarda evde değil tam olarak bilmiyorum durum şu ki kendisi O 1 yaşındaki kız çocuğuna Yani kendi evladına öyle bağırıyor öyle bağırıyor ki artık kendi vicdan azabı çekiyorum sesi ta bizim evin içerisine ayna gibi geliyor her gün akşam sabah Gündüz Bir de kızın kendi Annesi geliyor yanına ve o da kız çocuğuna olmadık laflar beddualar ve belki de dövüyorlar hatta dün gece annesi kız çocuğuna seni camdan Atayım mı Atayım mı diyerek öyle yüksek sesle bağırıyor öyle kız çocuğuna gerçekten şiddet uyguluyordu ki artık dayanamadım ve elime bir şey alıp vurdum yere bağırmasın diye O bir yaşındaki kız çocuğu bebek Daha kendisi öyle ağlıyordu ki her seferinde Yüreğim Paramparça oluyor benim de oğlum var bir anne olarak gerçekten çok rahatsız edici bir durum büyük bir insana bağırılmayacak kadar bağırıyor o kadar psikolojik bir baskı ve şiddet uyguluyor ki o çocuğa gerçekten her seferinde yüreğim sızlıyor