0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,544 puan) tarafından
Kan testi ile hamile olduğumu öğrendim bu 2. bebişim olcak Allah nasip etsin :) ilk kizimda ağrılarım olurdu rahim büyümesine bağlı, yerleşirken falan, bunda hiç belirtim yok tek göğüs hassasiyetim var. Yarin 6 haftalik olacak pts dr gidicem. Acaba 2. gebelik olduğu için mi böyle belirtisiz başına gelen var mı anneler ❤

6 Cevaplar

0 oy
(1,281 puan) tarafından
Aynı şeyleri bende yaşadım ilk gebelikte ağrı çoktu bel göğüs kasik ölüyordum Ağrı'dan ikinci gebelikte hiç hissetmedim bu durumları 
(2,544 puan) tarafından
Şuan ne kadarlik 2 numara :) benimde öyle , daha dr gitmediğim için endişeliyim
-Reklam-
0 oy
tarafından

6 haftalıktı öğrendiğimde  :) adetimin gecikmesi bile belirti değildi benim için o kadar beklemiyordum:))) ( 3. Gebelik)

(2,544 puan) tarafından
Cok şükür benim gibi annelerde varmış:) Bide sağlıkla ultrasonda göreyim pts. içim rahat etcek.
0 oy
tarafından
Ben de ikincisinde belirtileri yaşadım vala bel ağrısı özellikle daha gebelik bilmiyordum adetime iki hafta vardı bel ağrısı beni mahvetti doktora gidecektim artık düşün kan versem kanda bile çıkmayacaktı gebelik ilk çünkü adet günümde öğrendim 310 du değerim geç döllenmeydi göğüs hassasiyetim vardı ama kızımda ki gibi yerleşme ağrısı kasık ağrısı böyle adet olacakmışım gibi ağrı hiç çekmedim şimdi 13 haftalık olduk çoktandır sadece bel ağrısı çekiyorum başka hiç bir şey yok hamile değilmişim gibi ne bulantı ne kusma hiç bir şey yok vala her gebelik farklıdır derlerdi de doğruymuş gerçekten bir ağırlık kaldıracağım zaman aklıma hamile olduğum geliyor 
(2,544 puan) tarafından
Hadi inşallah darısı bana ☺️
0 oy
(1,460 puan) tarafından
Ben ikisinde de belirti hissetmedim ama içimden bir his hamilesin diyordu ve ikisine hamile olduğumu hissetmiştim o kadar ki eşime kan vermeyelim hamileyim eminim demiştim ama belirti yoktu

8 . Haftadan sonra başladı 12. Haftada bitti belirtiler şimdi rahim büyümesinden kaynaklı bel kasik ağrıları var biraz o da normal 
(2,544 puan) tarafından
En guzeli rahat gebelik geçirmek ama böylede acaba iyi mi diye anneler rahat edemiyor
0 oy
tarafından

Kızımda hiç belirti yaşamadım. O yüzden 9 haftalıkken öğrendim hamile olduğumu o derece :) :) o 9 hafta içinde neler neler yapmadım. Lisanslı voleybolcuyum bir kaç öğrencim var köyde çocuklara eğitim veriyorum onlarla top peşinde mi koşmadım. Başım ağrıyor diye ilaç mı almadım. Haberim olsaydı hiç birini yapmazdım. Şükür bir şey olmadı. Şanslıydım o konuda. 

(2,544 puan) tarafından
Maşallah resmen dünyaya geleceği varmış:)
tarafından
Heheheh doktora gitmesem dünyaya geldiğinde anlardım herhalde :) :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 95 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,333 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
25 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Gul25 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
6 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kardelen.kardelen (77 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,534 cevap

37,605 kullanıcı

Kategoriler

...