0 oy
286 göst.
Aile kategorisinde (1,692 puan) tarafından
Kizlar bilmem türkiyede varmı öyle bişey bebeyim ara sıra yemek yerken veya uykusu gelirken ağlarken gozunu yuzunu burnunu eliyle ovusturyo hemen copcuye gotur diyo k validem. Çöpü var çıkarsınlar çöpünü diye. Doğrusu ben bu bilginin yalan olduğunu öyrendim çöpçüler para için yapiyolar bu işi bir bloger paylaşmıştı cocuğun eline zaten pirinç ekmek kırıntısı çekirdek falan geçiyo herkesin evinde olan şeyler yani bunlar ,  cocugun burnunu üfleyip çöp çıkarıyolarmışve guya bebeyin burnundan bu kırıntılar çıktı   ama bu sadce küçük bir sihir oyunu para için öyle anladım .  Şimdi ikide bir çöp toplamış çöpü var diyip duruyo k.valideç gıcık oluyom

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Vallah çok komikler hiç duymadım ne kadar saçma 
(1,692 puan) tarafından
Evet ya galiba ancak bizim milletde var boyle saçmalık gelde anlat oyle bisey olmadığnı
tarafından
Vallah asla uyma böyle şeylere
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çöpçü derken 
(1,692 puan) tarafından
Çöpçü guyaki bebeyin burnuna üflüyor bebek eline geçtiyini hani ağzına alır ya küçük kağıt ekmek kırıntısı pirinç vs küçük kırıntılar guya burnunda birikiyo bebeyin burnuna üfleyip ağzından çıkarıyolar
tarafından
İlk defa duydum ne bilim
0 oy
(2,721 puan) tarafından
Xnfhsixhsoxjsisj hiç güleceğim yoktu nerelisin siz çok merak ettim nerenin adet olduğunu 

İnsanlar söğüşlenmeye yer arıyor ya :D
(1,692 puan) tarafından
Azeri milletinin kadim hurafesi işte ya, boş boş şeyler sinirim bozuluyor ben çöpçüye inanmıyorum
0 oy
(1,216 puan) tarafından
Valla hicbisi anlamadım ne alaka çöp falan 
(1,692 puan) tarafından
Sizler bile anlamadınız bak goruyorçusnuz saçma sapan şeyler işte bizim azerilerde
(1,692 puan) tarafından
Çöp dedikleri guya bebek eline bişey almış ağzına almış oda burnunda kalmış örneyin ekmek pirinç vs küçük şeyler her evde bulunan seyler, cocugun burnuna üflüyor iyrencler ve guya ağzındanmı burnundanmı çıkıyo onlar ama küçük bi sihirbazlik işi gibi bişey aslında para için bizim büyüklerde inanıyo hemen çöpçüye aparın çöpünü cikarsın diye
0 oy
tarafından
Saçmalık zirvee hee
0 oy
tarafından
Hiç bir şey anlamadım çöpçü yemek çocuk ne alaka
0 oy
(386 puan) tarafından
Men 2 usaqmida aparmadim nenesi babasi cox dedi inanmiram ele bos seylere ozum olkeden kenarda yasayiram burdaki usaqlari copcuye aparilar bir ele sey bizde var
(1,692 puan) tarafından
Evet bak türk arakaşlarımızda anlamadı bi tek bizim görgüsüzlərdə var ele şey,
0 oy
(6,687 puan) tarafından
yox canim inanma qoy desinler yalandi.2ușağimidad hec aparmamișam
(1,692 puan) tarafından
He cox deyirler o sat qaynana çöpçüyə aparın çöpcüyə yalan şeydi gözboyayirlar qısa ve net pul üçün uşağın burnuna üfürürlər kiçik bir sehirbazlıq kimi ellerinde qırıntılar olur her evde uşağın eline ulaşam şeyler düyü falan bes o çorek qııenıtısını düyüne yemekde uşağa verende niye qalmır , birdəki belki o üfüren adamın nefesi iyremcdir mikro.p hast.a , cocuguma gecer
(6,687 puan) tarafından
elbetdeki inanma.qoy desin qaynanan.sen baș qoșma.yașlilarin ağli qalir oz vaxtlarinda
(1,692 puan) tarafından
Ahahahahj :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 156 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,512 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 339 göst.
6 Şubat 2021 Diğer kategorisinde bebek2020 (622 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 113 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde Frtnzn (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 331 göst.
10 Mart 2023 Aile kategorisinde Meryemmozer (283 puan) tarafından soruldu

405,712 soru

12,157,554 cevap

36,595 kullanıcı