0 oy
144 göst.
Diğer kategorisinde (2,493 puan) tarafından
ya kızlar ne zaman telefonla konuşmaya başlasam kızım ya mutfakta su ile oynuyor üstü başı su içinde oluyor yada her yeri dağıtıyor bu akşam koşarken ayağı halıya takıldı ve düştü panduf almıştım 25 numara normalde 23 giyiyor onlarla koşarken düştü yanağınin sol tarafı biraz kızardı eşim diyoki çocuğumu dövdün yoksa ben neden döveyim çocuğu her anne gibi bazen bağrıyorum çünkü sabrım kalmıyor ama dövmedim şimdiye kadar dövmemde acayip sinirimi bozdu bu akşam o kızarık olan yere ne sürmeliyim geçermi kendiliğinden 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Çocuklar düşe kalka büyür :angel::D inşallah benim kızımda bu kadar yaramaz olur ya :P

(2,493 puan) tarafından
ay keske benim kızda aç kalınca yese ya
tarafından
3 gün yemedi canım neredeyse hiç yemedi benimde ama hiç zorlamadım
(2,493 puan) tarafından
ay maşallah kuzuma ya kaç yasında canım
tarafından
Kız daha 4.5 aylık :D
(2,493 puan) tarafından
aman gene yerim yerim ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ahhh benim oglan da oyle telefonu ne zaman kulagima gotursem bizim ki cevrimdisi tum tehlike yasak nerde hoop orda , hadi gorusuruz deyip kapatma faslina gectigim saniye sanki o yaramazliklari yapmamis gibi kosa kosa gelir oturur , simdi ki cocuklar cin gibi massallah fm1 yaramazlik icin firsat kolluyor :))
(2,493 puan) tarafından
kız benimkide öyle bugün mutfak çekmecesini dağıttı konuşurken görüşürüz dediğim an hepsini topladı sonrada anne topladım bak diyor ya tam yenmelik bunlar ☺️
(588 puan) tarafından
Hahaha güldüm cnm okurken aynı benim kızımı anlatmışsın
(1,517 puan) tarafından
Bunlar anadan doğma uyanıklar artik , aman oyle olsunlar :)) Rabbim hepsine de can saglığı versin de tek bizde derleyip toparlarız artık napak başka cagre yok zaten :)
(588 puan) tarafından
Aynen öyle cnm rabbim bağışlasın evlatlarımızı çok tatlılar:))

İlgili bir soru bulunamadı

409,789 soru

12,319,905 cevap

38,930 kullanıcı

Kategoriler

...