0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (2,462 puan) tarafından

Ama şey hani uyurken cok dikkat edym yan yatym sırt üstü yatmym daha cok erken yatsam bişy olur mu bazen unutym aklıma gelyr korkym henen düzeliyom yarın doktora gidecem ne kadarlık öğrencem :angel:

8 Cevaplar

+1 oy
(12,051 puan) tarafından
Doguma kadar istedigim gibi yattim ikisindede. Yuz ustu sirt ustu nasil rahatsam
(2,462 puan) tarafından
İlk kızımda da böle korudum kendimi korkym
-Reklam-
0 oy
(890 puan) tarafından
Ben 5 aya kadar yüz üstü yattım karnım hiç yoktu sonra hep sola yattım kan akışı yavaşlamasın diye doktora sorduğum da karnın büyümeye başladı artık yüz üstü yatma demişti çok şükür bir sıkıntı da olmadı
0 oy
tarafından
Sirt üstü bisey olmuyor ki yuz ustu desen belki sakınclı ama ben cok sirt ustu yattim hamile iken ama tabiki en iyisi yan yatmak hemde omurga sagligi için
(2,462 puan) tarafından
Aynen ama bnm 1 aylık sanrm daha yeni
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Nasıl rahatsan öyle yat canım şuan sırt üstü istesemde yatamiyorum zaten karnım müsade etmiyor 
(2,462 puan) tarafından
Yok bacı bn daha yeniyim 1 aylık falan
(1,126 puan) tarafından
Tamam işte istediğin gibi yat canım zararı olsa doktorlar neden sırt üstü yatırıyor kendi de böyle dedi zaten rahatsız olmadığın sürece sıkıntı yok
0 oy
(11,033 puan) tarafından
4 aya kadar yüz üstü bile yattım. Rahat olduğun şekilde yat en iyisi
(2,462 puan) tarafından
Valla korkym yav
0 oy
tarafından
Daha erken hamileliğin düz yatabilirsin
0 oy
(662 puan) tarafından
Şuan hiç bişey olmaz çünkü bebek cok küçük anca 5.aydan sonra karnın belli olmaya başlar o zaman dikkat edersin. Ben şuan 4 aylık ikizlere hamileyim karnım 9 aylik gibi o yüzden ne sırt üstü ne yüz üstü uyuyamıyorum sağ tarafa bile uzaninca rahatsız oluyorum sadece sol tarafa doğru yatınca rahat ediyorum 
0 oy
tarafından
Ben sola yatmaya alıştım sırt üstü yatınca da ayaklarimin altına yastık koydum

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 338 göst.
0 oy
7 cevap 325 göst.
19 Kasım 2020 Aile kategorisinde Busraknc58 (70 puan) tarafından soruldu

403,709 soru

12,095,236 cevap

36,392 kullanıcı