0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (938 puan) tarafından

Ya sürekli kıyafet halı vs yıkıyorum evim hep hava da üstüme giydiğimi 5 dk giysem bile yıkarım çamaşırım hiç bitmez kurutma almama rağmen çamaşır sorunum çözülmedi. Ev sürekli hava da gibi. Gelen bir kaç misafir taşınıyor musunuz falan dedi hatta evim küçük ondan mı bilmiyorum ama bir çocuğumun odası Ardiye gibi resmen. Napmam lazım kızlar hergün aynı resmen şu gün bitecek bugün bitecek diye diye iş bitiremiyorum bir türlü. Bebeğim var da tek bebekli ben değilim ki. Tavsiye verin :D

16 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Çok eşya varsa eve sığamazsın sığdıramazsın. Yani gelen insanın taşınıyor musunuz demesini gerektirecek kadar ne iş var acaba o evde diye düşünüyorum şuan  :angel:

(6,084 puan) tarafından
Kesinlikle cok esya  pismanliktir. Bide minik minik givir zovirlar. Suan bende sadelesme surecindeyim. Valla gecen gun gelin buketimi bile attim. Topuklu ayakkabilarim vardi  resim cizilen gelinlik ayakkabilarim karikatür cizili:) tv unitenin ustundeydiler obje olarak:)onlardan da vazgectim. Gereksiz yere nisan cicegim soz cikolatasi falan koyulan gondol kocaman objeler. Falan onlardan va dazgrctim  satmaya calissam satilir da kim ugrasacak onla. Attim gitti citlak olanlari. Saglamlari anneme verdim . Baharat takimlarim. Batliyatliklarim  yuvarlakti  mutfakta duzensiz yer kapliyor onlari. Kare dikdortgen duzenli dizilecek tarzla siparis verdim geldi birazdan cocugu uyutup yikayip kurutup doldurcam. Eskileri koye giderken gotururm . Zaten orda annemlerin kaldigi  1 ay salca malca zamani ceviz findik yoplama zamani konserve falan yapma zamani. Kullansin orda ise yarar zaten
-Reklam-
+1 oy
(2,577 puan) tarafından
Herşeyin mutlak bir yeri olmalı ve hep aynı yere aynı şekilde koymalisin yoksa önüne gecemezsin .benimde ogleydi bu kural çok işime yaradı 
0 oy
tarafından
Eşyaları azalt. Şöyle söyleyeyim sana o kadar azalttık ki eşim de ben de sadece kıyafetlerimiz çocuk dolabına sığıyor. Yatak odasının komidinlerini , makyaj madasını ve gardolabı sattık. 

Mutfakta da azalıyor git gide çünkü kırılıyor bardak tabak :D ben de yemek yaparken mutfak uçuyor resmen onun haricinde her yer derli toplu 
tarafından
İki battaniyem bir yorganım var iki de yastık
(19,792 puan) tarafından
Aradığım sade yaşam..ama asla o kadarını beceremem heralde
(6,084 puan) tarafından
O zimbirti komodinleri ve. Yatak odamin takimin dolabini bende satcam yazin.  Giyinme odasi tarzinda dolabim var zaten hangar gibi:). Yatak odasi dolabimin yerine  bir sifinyer yaptirmayi dusunuyorum sadece raflardan olusan kapakli ince . Katlanmis tsort falan sigacak kadar raflarda .. katlanacaklar oraya. Askilanacak hersey giyinme dolabinda on numara olcak. Yatak yanlarindaki komodunlerin yerine de telefonlari koymak icin sadece raf tarzi bisey dekoratif raf tazi bise
(19,792 puan) tarafından
İyi düşünmüşsün. Ben de pişmanım komodinleri aldigima.  Aslında şu tarz komodinler var . Gereksiz pahalı bişey ama yer kaplamayan. Binada alsam mı diye düşündüm. Vazgeçtim. O zaman daha pahalıydı. Şimdi baya düşmüş fiyatı. Altta paylascam fotoyu
0 oy
tarafından
Benimde çocuk odais öyle mesela çok karışık duruyor eşyadan çok yoksa iki çocuğun kıyafetini tek 4 bölmeli dolaba sigdirabilirim aslında 

Mesela bende oyuncakları azaltacam artık oynamıyor legolar kalsın diyorum kitaplar var mesela döküyor yırtıyor anlamıyor ayıcıklar var dolu diyeceğim o ki fazla olan herşeyi kaldırıyorum işime yaramayanlari kırık dökük değilde sağlam olanları poseeyip merdivenlere koyuyyorh. Kapıcı alıyor mutfağa gelince takım olanları tüm kaldırdım takım olmayanlar duruyor aklı erince çocukların çıkaracağım 

Yorgan yastık çok malesef benim evde kaynanam annem çok yaptırdı şimdi baza altinda duruyor 

Öyle işte bende sadeliği çok ama çok seviyorum 

Bir halı iki koltuk yeterli diye düşünüyorum 
0 oy
(18,137 puan) tarafından
5 dakika giydiğin hemen kirliye gidiyorsa onun yıkanmasıl kuruması hep dert olur ki makineden çıkanı hemen katlayıp dolaba koyman lazım. O düzenin devamlılığı önemli aslında ben mesela hafta sonu izinliyim evdeyim ev mis gibi olacak ama pazara kalmadan dağılır şu an işe gideceğim oğlanın oda kıyafetten geçilmiyor aralacele onları dolaba kaldırdım. Bunu hep yapsam ve dağıtmasam mis gibi olur ama nerde :)
0 oy
(7,788 puan) tarafından
Öncelikle 5 dk giydiğini hemen kirliye atma havalandır ki kıyafetlerinin ömrü kısalmasın.

Evinde muhtemelen boş gereksiz eşya çoktur veya örnek veriyorum 4 tabe nevresimi kullanıyorsundur değiştire değiştire bunları azalt. Eskidikce yenilerini çıkar. 

Benim evinde çok küçük ve eşyaları çok azalttım sattım attım bir dolap aldım kullanmadıkları mi oraya koydum baya düzene girdi.
0 oy
(735 puan) tarafından
Eviminbende bir duzene oturtamadim okadar yogunumki evde durcak vakit bulamiyorum sanki calisiyorum 20 gundur babannem bizde hasta cocuklar hasta bir yandan okula gondermedim evdeler hic durmadan dagitiyolar oda yetmez gibi direksiyon dersine gidiyorum cocugu haftada 1 gun ozel egitime getiriyorum sabah baya baya yogun geciyor ne yemek yiyebiliyorum ne oturabiliyorum babannemi hastaneye falan goturdum vs vs cok berbat bi 20 gun gecirdim 
0 oy
tarafından
Eşyaları azalt benimde çamaşırım hiç bitmez 
0 oy
tarafından
Evi alıyoruz komple aşağı silkeliyoruz :D arkandan gelen minik bir yaramaz varsa temiz olur ama toplu zor durur temiz olmak ve dağınık olmak farklı sonuçta 
0 oy
tarafından
El pratikligi çok önemli elin hızlıysa iş tamamdir
0 oy
(19,792 puan) tarafından

Yer kaplamayan komodin

image

0 oy
(110 puan) tarafından
Eşyaları azalt ıvırı zıvırı seç çamaşır konusunda bişe diyemem benimde çamaşırım bitmez her akşam 2 makine çalışır mutlaka ve kurutma makinem yok düşün bi şekilde kurutuyorum balkona falan seriyorum kullanmadığım oda var ardiye gibi orayı düzene soktum bende çamaşırlığı oraya koydum öyle kuruyor çamaşırlar
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Ayni ben gibi yine birikti çamaşırım kuruyana kdr yikancak aksam balkondakiler kuruyana kdr artik bezdim hali yıkıyorum yine toz oluyor yine yikiycam küçük.olmasjna rağmen hali filexim gina geldi silip.supurmekten çocuk oynuyor diye dikkatli siliyorum temizliyorum nevresim değiştiriyorum oda yatakta yatıyor diye bitmez bitmez işimiz
0 oy
(2,090 puan) tarafından
Bende öyleyim sabahtan ayağa kalkıyoruz geceye kadar ayakta ona rağmen heryer heryerde:) bende bende var sanırım sorun diyorum hiç işim bitmiyor o neden dediğiniz gibi sürekli çamaşır çıkıyor bende sabahtan giysem bile bı ekmek alıp gelsem direk değiştirip kirliye ondan bitmiyor işimiz 
0 oy
(2,090 puan) tarafından

Bende öyleyim sabahtan ayağa kalkıyoruz geceye kadar ayakta ona rağmen heryer heryerde:) bende bende var sanırım sorun diyorum hiç işim bitmiyor o neden dediğiniz gibi sürekli çamaşır çıkıyor bende sabahtan giysem bile bı ekmek alıp gelsem direk değiştirip kirliye ondan bitmiyor işimiz 

0 oy
(1,909 puan) tarafından
Bizm ewde bir gün çamaşır olmazsn bn bileğimi keserm bir sury ütü var kız uyusn kalkıp yapcam Allah'tan bugün yemek yok:)☺️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 88 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehra212121 (62 puan) tarafından soruldu
+3 oy
27 cevap 1,404 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Sulemhmt (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,110 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde demirgizem2307 (570 puan) tarafından soruldu

409,529 soru

12,309,445 cevap

38,660 kullanıcı

Kategoriler

...