0 oy
136 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,714 puan) tarafından
Kizlar onceki postumda bebeyin başı yularda ayağı aşağıda demiştim ama az önce sanırım hıçkırık tutdu bebişimi karnımın alt tarafında his etdim acaba başı döndümü aşağı . Başka türlü nasıl kendim anlaya bilirim dönüp dönmediyini

7 Cevaplar

0 oy
(18,165 puan) tarafından
Ben göğüs kafesimin altında kafasını hissediyordum benimki de 39 haftada dönmüştü.
(1,714 puan) tarafından
Ben hep göğüsümde ayaklarıyla itiryor gibi his ederdim ama malesef doğru his etmiyormusum başıymış , ama şimdi biraz rahatlamış gibide his ediyorum nebilim ya acaba dondumu çok merak ediyorum bence benim doktorum 39 haftaya kadar bekletmez sadece kilosunu almışsa alıcaz dedi cünkü 2 kilo 36 haftada çok az.
-Reklam-
0 oy
(136,869 puan) tarafından
cokda anlamiyon oyle yaa sadece rahme baski uyguluyo bide hep cisin geliyo ☺️
bazi dr lar bebek donmezse djrek sezeryan yapiyo bemim dr um donmezse karnina masaj yapip dondurcem demisti sezeryan burda yasak gibi bisi ☺️
(1,714 puan) tarafından
Aaa nerdesinki sen ? . Ben masaj yaparak dondurmeyi kabul etmem. Bizim ulkeded epek sezeryana sıcak bakmiyolar
belcikadayim anne ve bebegun hayati tehkimesi varsa amca oyle seseryan yapiliyo
(1,714 puan) tarafından
E masajda kordon dolanmasına sebep oluyo kaıdnıda rahatsız ediyo o daha tehlikleli deyilmi yaa illa bi sorun yaratacaklar aa peki doğurdunm
oohooo dogurdumda buyuttum ☺️ martta 2 yasina gircek dedim gibi hayati bi tehlike yoksa hep normalden yanalar o yuzden dr lar cok tecrubeli neyi masi yapcaklarini cok iyi biliyolar
0 oy
tarafından
Benimki çok erken dönmüştü 32. Haftada baş aşağı idi dönmedi geride sürekli mideme baskı hissederdim ve ayaklarını yukarıda tekme atardı bazen nefes alamazdim bide rahminde ağırlık oluyordu
(1,714 puan) tarafından
Benimkide 34 haftaya kadar doğum pozisyonundaymış şimdi 36 haftayim doktor iki gün once geri dönçüş şimdide ayağıyla gelecek gibi duruyo dedi makat geliş deyil ama ayak geliş dedi
 Bende hep ayni his etdim mideme falan baskı ediyordu hatda bobreyim  fena ağrıdı , bebek baskı yapiyo dediler ben hep ayağıyla diretir gibi his etim kaburgamda ama malesef ters duruyor şimdi hıçkırığnı aşağıda his ettiyim için sordum donmuşmudur diye
tarafından
Bilemedim benimkinin ayakalari hep yukardaydi hatta bir itelerdi midenin ordan dışarı yumru gibi çıkardı rahminde baskı olurdu
0 oy
(2,707 puan) tarafından
Dönmedi sezeryan oldum ama bana hep dönmüş gibi geliyor du
(1,714 puan) tarafından
Banada dönmüş gibi geliyo aşağıda hıçkırık his etdim diye. Aslında 1cim normal doğum busefer donmese doktor sezeryan dedi ama normal doğumun ağrısınıda hiç unutamadım travmalı olduğu için busefer sezeryam istyorum umarım donmez )))
(2,707 puan) tarafından
Ben üç normal yaptım dördüncü sezeryandi o hepsine bedeldi
(1,714 puan) tarafından
Hadi yaa (( ben tadını gormediyim için kolayima geliyo ama kesileceyim içinde korkuyorum
0 oy
(2,646 puan) tarafından
Bir gün evdeyken birden başım döndu midem bulandı. Hatta suyum geldi sandım ama kaçırmışım:) iki gün öncesinde de doktora gitmiştim bebeğim tersti. Hemen o gün acile gittim. Doktora şikayetimi anlattım aynı zamanda bebeğin ters olduğunu söyledim doktor ultrasonla bakınca dönmüş dedi. Muhtemelen o zaman hissettin dedi. Ben tabii döndüğünü anlamadım ama aniden böyle olunca döndüğünü anladim
(1,714 puan) tarafından
Yaa benimde bu sabah başım ağrıdı ama bal ceviz karıştırıp yemiştim omdan sonra oldu fakat anlayamadım hıçkırığı aşağda his etim şuan
0 oy
tarafından
Bebeğin dönüpdönmediğini anlayamazsın maalesef canım. Ben de öyle hissederdim ama kızım makat gelişti. Sezeryan oldum bu yüzden.
(1,714 puan) tarafından
Benimki makat geliş deyil ama ayak geliş dedi. Hıçkırıkla bazş arkadaşlar aşağıdamı yukardamı oldugunu öyle anladım diyolar
0 oy
tarafından
Bana baş geliş dediler ne demekse o 
(1,714 puan) tarafından
Kaç haftalıksın baş geliş zaten olması gereken pozisyon
tarafından
32 oluyorum bunu diyeli.bir ay oldu dönmesiyse

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 90 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gulsen96 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy