0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (17,599 puan) tarafından

İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor. Beni soracak olursanız hem iyi hem kötü 25 gün aradan sonra baba evinden kendi evime döndüm dün yine her zamanki gibi zor oldu ayrılık :(. Bugün aşırı yorgun bir gündü benim için 25 gün bekar hayatı yaşayan eşim sağolsun evi tabiri caizse leş gibi yapmıştı. Aslında temizlige dikkat eder de bu ev nasıl bu hale geldi anlamıyorum. Üstten evi biraz topladım temizledim daha bavullara ve getirdiğim esylara ellemedim bile 1 haftaya ancak toparlarim evi malum bebem de var bırakmıyor beni sürekli yanında istiyor. Annem gilde alışmıştı bana bayağı yemek yok iş yok hem oynatirdim şimdi beni arıyor sürekli ağlıyor yanında görmeyince nasıl yapacam bilmiyorum.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elektrikli ana kucağı al cnm 2 aylıktan itibaren kurtarıcım olmuştu yoksa kollarım kas yapacaktı yanına müzik açıp koy seni gözü görmez merak etme :))))
(137,869 puan) tarafından
ben aldim bi halta yaramadiydi
tarafından
Aşağı yukarı sallanandan değil genelde sağa sola sallananlari daha çok seviyorlar bebeler benimkide başta onu sevmemişti değiştirince bayıldı
4moms aldik bi halta yaramadi benimki sevmedi seven bebek vsrdir mutlaka
tarafından
Simosun tarzı değilmiş demek ki :)))
inatci bee
-Reklam-
0 oy
tarafından

Eşini 25 gün tek evde nasıl bıraktın kız ne yedi ne içti :angel:

(7,411 puan) tarafından
Baharrr özele bak ay:)))
tarafından
Deli ya sjshshhzz
(17,599 puan) tarafından
Canım zaten 3 günde 1 evde duruyor diğer iki günü nöbette. Nöbete çıktığı günler dışarıdan söyler kalan 1 günü başının çaresine bakıyordu
0 oy
(13,940 puan) tarafından
İyi akşamlar ☺️

Gözün aydın canım

Yavaş yavaş toparlarsın artık Allah kolaylık versin bende genel dip köşe temizlik yapmayı düşünüyorum yarın inşallah rahatsız olur uşak da doğururum
(17,599 puan) tarafından
Hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyorum tez zamanda al kucağına paşayı canım
(13,940 puan) tarafından
Sağ olasın ♥️♥️

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 393 göst.
17 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 863 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 606 göst.
25 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Celiboonsibos (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 327 göst.

414,270 soru

12,467,482 cevap

46,957 kullanıcı

Kategoriler

...