0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Eşimle aramda yaşanan bir olay şikayetimi geri çekmiştim iki yıl 6 aydan buna indirdiler istinafa gondermistik tekrar yolladik bu sefer red yazıyor sonuç ne olur anlayan yazabilir mi avukat veya hukuk çalışanı olan ? Rica etsem

image

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bildiğim şikayetçi olduktan sonra davayı geri çekince maalesef kamu davasına dönüyor ve geri dönüşü olmuyor .  Muhtemelen verilen cezayı çekecek 
-Reklam-
0 oy
(2 puan) tarafından
Istinaf başvurusunu reddetmiş yani ilk derece mahkemenin verdiği karar uygulansın demiş. Kararın ne olduğu burada açık yazmiyor, ilk derece mahkemenin kararında yazar. Direkt hapis cezası mi verdi yoksa hagb/ erteleme yada para cezasına çevirme gibi bir şey var mı asıl kararı veren mahkemenin kararına bakmak lazım.
tarafından
10 ay ceza yazıyor canım
0 oy
(4,287 puan) tarafından
Temyiz yoluna kapatmis istinaf . Yani kesin olarak yerel mahkemenin kararı doğru olduğunu istinaf da bu karara ilişkin doğru karar verilmiş olduğunu savunuyor ve temyiz yolunu da kapatmis. Kesin karar vermis
(13,418 puan) tarafından
Ayy simdi adam 10 ay hapismi yatacak
tarafından
Hepsini yatar mı :( napmasi lazım peki adliyeye mi gitsin
(4,287 puan) tarafından
Gerekçeli karar da ne yazıyordu yerel mahkemenin verdiği karardan bahsediyorum
tarafından
2 yıl 6 ay
Sonra istinaf kararı bozdu bozma yazıyordu duruşmada 10 ay dedi hakim tekrar istinafa yolladık sonuç bu
0 oy
tarafından
Özele bakar mısınız 
tarafından
Baktım canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
30 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy