0 oy
130 göst.
Diğer kategorisinde (1,720 puan) tarafından
Bankaya borcum var faizle 25 30 bin arası olmuş eşim aylardır düzenli çalışmıyor ödeyemedik kart benim üstüme borç yani. Aradılar sonra eve avukat geldi kapıya adres degiti için dediler borç ödeyin haftaya dava görülecek sonuç ile icraya geleceğiz denildi 1 hafta süre verdiler tekrar biz yine bulamadık. Şimdi korkuyorum kapıları telefonları açmaya ne yapacağımı bilmiyorum eşyalar ı alabilirler mi ..

4 Cevaplar

0 oy
(1,925 puan) tarafından
Tabiki düzenli bir maaşın yoksa icra ilk maaşa gelir diye biliyorum yoksa eşya alınıyordur büyük ihtimal 
(1,720 puan) tarafından
Düzenli bir maaşım yok bnim çalışmıyorumm eşya götürülmüyor denildi de o yüzden bilmiyorum bende
-Reklam-
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Eşya alamazlar evde para veya altın bırakma . Para edecek elektronik varsa alabilirler ama televizyon, çamaşır makinesi vs iki tane varsa bir tanesi alır temel ihtiyaçlarını karşılayacak şeyleri alamaz kesinlikle . Üzerine olan taşınır tasinamzlara  haciz koyulur yani satılamaz ve en son senin ve eşinin maaşının sadece 3 de birine devlet el koyar borcu orada keserler öyle satışa çıkaralim mal mülk olayı yok sadece eve gelip değer bicecekelr gereksiz elektronik alınır 
0 oy
tarafından
Kredi kartı borcu mu kredi mj cektiniz
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Önce maaşa haciz koyarlar eğer yoksa evdeki fazla eşyalara el koyulur not alınır mal varlığı varsa eğer haciz konulur satılamaz 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 438 göst.
18 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
8 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 472 göst.