0 oy
108 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (337 puan) tarafından
Kozlar kırgınlık var kusma ıshal ateş 38 ama kemıklerım ağrıyor emzırıyorum ılaç kullanamıyorum acıle görsem serum falan verirler mi

7 Cevaplar

0 oy
(337 puan) tarafından
Kızlar yardımcı olur musunuz 
(6,400 puan) tarafından
Seruumluk olay degil kasimin basinda bizde olduk kizim ben. Esim . Annemler ccklari aldi 1 gun ben dinlenim diye ccklar onlarada bulastirdilar. Yeni model covid.
-Reklam-
0 oy
(408 puan) tarafından
Verirler canım yanlış anlama canım bı göğsünü kontrol et ağrı sızı var mı sertlik benim de öyleydi 2 hafta çok hasta oldum sadece parol serum verdiler iyilesemedim sonra anladım mastit olmuşum antibiyotik verdiler duzeldim 
(337 puan) tarafından
Yok canım gribim ben bogazım çok kötü
0 oy
tarafından
Vallahi kaç kez gittim grip için oluyordun nefesim çıkmıyordu sadece parola veriyorlar 
(337 puan) tarafından
Onuda versin kafi ya çocuklarda hasta biraz bana enerji gelsin yemek bıle veremıyorum onlara
0 oy
(946 puan) tarafından
Serum takarlar canım anlat hastalığını iyicemen yoksa ilaç verirler en azından serum olursa biraz erkenden toparlanmış olursun
0 oy
(916 puan) tarafından
Ben gitmiştim bana baktılar ona göre de ilaç verdiler git bence bebeğinde etkilenir sen hastayken Allah korusun 
0 oy
(9 puan) tarafından
Bende böyle olmuştum acile gittim serum takacaklardı evde bebeğim var dedim i ğne yaptırdım çabuk topladım kendimi 
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Parol içeren serum takiyolar sadece bir de kan testi yaparlar enfeksiyon vs varsa antibiyotik verirler 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 165 göst.
19 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde cansel35 (186 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 57 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,764 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 54 göst.
10 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 101 göst.

413,015 soru

12,434,517 cevap

45,776 kullanıcı

Kategoriler

...