Bende aranıza yeni katıldım tanışmak isterim, eğer sizde tanışmak isterseniz. Ben 26 buçuk yaşındayım buçuğumda olmazsa olmaz tabii 4 yıldır evliyim 2 çocuk annesiyim ellerinizden öper Rabb'im bağışlasın her ikisi de erkek biri 8 aylık biri de bugün 2 yaşına bastı, Diyarbakır'lıyım şimdilik bu kadar kısa yazıyorum yine de merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz. Not; (Hayatım'da ilk defa bir internet platformunda yazı yazıyorum ilk kez kullandığım içinde o sıra da TLF'da donunca bir kaç tane üst üste post açılmış silmeye çalıştım inşallah silinmiştir arkadaşlar da sağolsun cevap yazmışlardı sildim kusura bakmasınlar birde bilirsiniz ki evde küçük bebişler olunca insanın pek vakti olmuyor cevap yazanlara geç cevap verirsem kimse kusuruma bakmasın şimdiden teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için)
Merhaba canım, Meryem ben de . 22 yasindayim. Yaklaşık iki senedir evliyim. 5 aylık bir bebem var. Öğrenci idim son sınıfta dondurdum ama yarı zamanlı öğretmenlik yapıyorum(özel ders). Aslen ağrılıyım fakat İstanbul'da yaşıyorum. Memnun oldum. Hoşgeldin
Merhaba bende yeni üye oldum burayı biliyordum geçen sene hamile iken gebe programı indirdiğimde keşfettim başta gebelik sayfası biliyordum hep burdayım bakarım pek yorum yapmam Ben de ocakta 26 yaşına gireceğim 4 çocuğum var Üçü kız 1 oğlan
Hg kız hicran bende 25 yaşım var 2 buck yaşında kızım var bitane de karnım da yenicik var
408,399 soru
12,269,951 cevap
37,571 kullanıcı