0 oy
93 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (65 puan) tarafından

2 aydır geceleri sürekli kalkıp ağlıyor. Diş felan da yok ortada. Dr muanelerindende sıkıntı yok dendi. Anlamıyorum ne sıkıntısı var:( 10 saatte rahat bi 6 kere brlki daha fazla uyanıyor sürekli hareket halinde yatarken olduğu yerde dönüyor sağa dön yüz üstü vs.. Sizce bebeğimin nesi var

7 Cevaplar

0 oy
(197 puan) tarafından
Ah canım bir an ben mi açtım bunu dedim benim oğlum da 8,5 aylık iki dişi çıktı hızursuzlugı dişten değil bence bugün ne olduysa uyumak istemiyor barım barım ağlıyor bana vuruyor kucakta durmak istemiyor altıvıte yapmak istemiyor hiçbirşeyi de yok ne oldu anlamadım geceleri de uykusunda ağlıyor nefesi kesiliyor bu nasıl bir iş anlamadım ya 
(65 puan) tarafından
Benim oğlum gece gazını çok tutuyor sizinkiside öyle mi
(197 puan) tarafından
Nasıl yani anlamadım
(65 puan) tarafından
Bağırsaklardan çıkışına izin vermiyor. Gazı geldiğinde kendini sıkıp tutuyo|. Hatta ağlıyor pırt diye kaçıyor zorlanınca
-Reklam-
0 oy
(18,937 puan) tarafından
O sadece sağlıklı normal bir bebek. Çoğu bebek böyle..benim.bebegim.de.cok.uyaniyor..aliskinim.oglumdan. hatta şuan yine uyandı kızım. Sallıyorum 
(65 puan) tarafından
Gazını geceleri çıkarıyor mu
(18,937 puan) tarafından
Cikartiyodur heralde. Uykusunda cikariyo mu duymadım. Genelde hafif uyanıkken falan cikariyo sanırım
0 oy
tarafından
Benim kızımda öyleydi en son doktoruna sordum uykuya geçişi kolaylaştırmak için damla varmış baybay damla kullansam olur mu dedim olur dedi kullandığım andan itibaren rahat bir nefes aldım 
(65 puan) tarafından
Damla ismi muhteşem:)) ama bizimkisi gazını tutuyor. Yani uyuyor gözleri kapalı ağlıyor :(( çok enteresan bir şekilde gazı geldiği an sıkıyor kendini kıvranıp gazını geri bağırsaklarına yolluyor o gaz tekrar popişine gelene kadar uyuyor :((
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Aynısı kızım 7 aylık oldu 5. aya kadar çok iyiydi , sonra bir başladı asla uyku bilmiyor devamlı ağlıyor geceleri emiyor uyuyo yarım saat sürmüyor bir daha 
(65 puan) tarafından
Aynen valla ne olduysa 5.ayda başladı. Gazını geceleri yapoyor mı
(2,156 puan) tarafından
Bazen canım her zaman değil ama gaz değil yani hem uyumak istiyor hemde dalamıyor sorun ne tam anlayamıyorum
(65 puan) tarafından
Bizimkisi de gazını tutuyor sanırım sıkıntı bu. Popsunu kendini sıkıyor. Hatta ağladığında bazen bilerek ellemiyorum zorlanınca pırt diye kaçıyor. Hemen kendini nasıl sıkıp tutuyor onu. Ama gün içerisinde sorun yok:(
(2,156 puan) tarafından
Oyy kıyamam ya çok zor valla gözlerim ağrıyo gün içinde ama yapacakta bişey yok geçicek inşaallah
0 oy
(742 puan) tarafından
Tv izliyormu.. gun icerisinde cocuga stres yaratacak seyler oluyormu bu dis filan degilse normal degil
(65 puan) tarafından
Tv izlemiyor dönüp bakmıyor yani çizgi filme. İlgisini çekmiyor. Oyun oynatıyorum istemiyor. Tek eğlencemiz benim yatağımda saatlerce dönmek istemesi
0 oy
tarafından

Aksine benim en rahat olduğum aylar 5. 7. Aylardı ya 8 de Hayatım kaydı :D ama dişlerinden dolayı 2 ayda 6 tane diş çıkardı 

(65 puan) tarafından
Bizimde bi dişler çıksaydı:) her bebek farklı işte bu zamanların bebekleri ayrı farklı
0 oy
(1,203 puan) tarafından
Oku sure oku rahatlasın çocuk banyo yaptır abdest aldır oku altını kremle yanar belki ne bileyim op kokla sevgi ister sarıl emzir uyut belki rahat eder nini söyle eline bebek ver sarilalim opelim gel de anlar seni o 
(65 puan) tarafından
Hepsini yapıyorum hatta sabaha kadar dua açıp dinletiyorum doğduğundan beri. Önceden duş aldırınca rahat uyurdu. Şimdi duş alınca bile uyumuyor. Gazını tutuyor yavrum:( sanırım sıkıntısı bu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 201 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 71 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde duygumiray (451 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 83 göst.
19 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selimbebek (942 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 163 göst.
25 Mart 2022 Aile kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu

406,013 soru

12,170,804 cevap

36,636 kullanıcı

...