0 oy
200 göst.
Diğer kategorisinde (7,784 puan) tarafından

Dün bi anda burnum akmaya başladı gece boğaz ağrısından uyuyamadım şimdi'de heryerim ağrıyor titreme filan var şuan gidemiyorum hastaneye yarın gidicem yarına kadar en azından akşama kadar ayakta tutacak bi tarif varmı :( nane limon içiyorum oda banamısın demiyor 

Evi pok götürüyor yemek yok bulaşık yıkanmadı ;) toparlanmam lazım bi an önce varmı hemen beni ayağa kaldıracak bişeyler 

6 Cevaplar

0 oy
(11,027 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

Sarımsak bal limon kürünü öneriyolar onu dene, çocuklara bi gün verdim toparladılar çabucak. Allah şifa versin 

(11,027 puan) tarafından
Yoruma foto ekliyorum hemen. Burdan canımcımın önerisi. O da şu an böyle hasta :(
(7,784 puan) tarafından
Tamam cnm çok teşekkür ederim Allâh râzı olsun
(11,027 puan) tarafından
Cümlemizden canım geçmiş olsun
tarafından
10 adet limon dogrumu okudum:)
(11,027 puan) tarafından
Vala ben böyle çok yapmadım bilmiyorum tam oranı. Bal da bi kg yani az değil ki bence olur :)
-Reklam-
0 oy
(2,186 puan) tarafından
Bizde 3 haftadır  hastayız hiç birsey kar etmedi eve  sağlık kabininden çağırdım serum taktirdim o iki gün idare etti beni öyle  birsey yapabilirsin imkan varsa  geçmiş olsun 
(7,784 puan) tarafından
O nasıl bişey ki olduğum yerde varmı bilmiyorum :)
(2,186 puan) tarafından
İnternetten  bul oturduğun bölgede varsa  öyle sağlık kabinjnj ağır şikayetini söyle geliyorlar varsa öyle bisey sizin orda
(2,186 puan) tarafından
İletişim adresini numarasını ara sor canım
(7,784 puan) tarafından
Tmm cnm teşekkürler
0 oy
(6,708 puan) tarafından

Geçmiş olsun balım bende ayniydim daha yeni iyileştim antibiyotiksiz geçmiyor malesef :( 

Bence acile git direk 

(7,784 puan) tarafından
Geçmiş olsun tatlım ❤
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Canım salgın var domuz gribi ve covid mutlaka git ilaç verirler onu dışında kaptıysan çok zor 9 ilaç kullanıyorum :(
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun balım çok pis hastalık var dikkat et guzummm benimde mide bulanıyor:(
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah sarımsak kuru yap hatta arkadaş yukarı atmış ama ben her gün taze yaparim öyle yeriz en son hastalandığimizda kızımla ikimizde doktora gittik ilaçlarla bile düzelemedik burda post açtım Allah razı olsun bir arkadaş söyledi de o günden beri her gün taze taze yaparım yeriz antibiyotik çok iyi geliyor o günden sonra da hasta olmadık çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 72 göst.
1 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yildizsumeyye (1,067 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 374 göst.
0 oy
6 cevap 277 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,988 göst.

411,023 soru

12,370,226 cevap

42,375 kullanıcı

Kategoriler

...