Üst komşum hazırladı ben hazırlayamıyorum bir turlu.... Neden diye sorarsan.... Nakit paraysa ne kadar koyacam mesela o miktar bile yetmeyecek büyük ihtimal... Bisküvi koysam o da yetmeyecek bozulacak, kıyafet koysam içinde kalır unuturum giymem ama hepsini giymek isterim. Onu koysam şunu koymadım diye uzılurum, diplomalarım hatıralarım var hiçbşrş valize sığmaz, tatile giderken onu boşaltmakla uğraşırım, deprem ya zmı olacak kış mı ona göre ayakkabısıba kadar herşeyi düşünmek ona göre çanta ayarlamak lazım bu da sürekli çanta içeriğini güncellemek anlamına geliyor ve aldığım hiçbir şey yetmeyecek gibi hissettiriyor bana bu şehirden kaçsak bile kaçamayız, 12 katlı binada 9. Kattayız, üst kata mı çıkalım asansör le mi merdivenle mi aşağı inelim mi, ya da yatak yanında ne zamana kadar beklemeliyiz, 48 daire var 2 tane asansör, hangimiz inecek bu binanın boşaltılması kaç dakika sürer, 9 kat merdiven inmek intihar mı demektir... Arabayı binanın altındaki garajda tutmak iyi midir kötü mü... Hadi çıktık arabaya bindik şehri terk etmek kaç gün alır o kadar günde mecbur doğuda olduğu gibi yağmalanmış marketten alacağız ihtiyaçları yetmedikçe, aklıma birşey gelmiyor çok umutsuzum çok karamsarım ve pasif duygularım var;((((