0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,708 puan) tarafından
Hanımlar dünden beri oğlum ateşli mide bulantısı kusma şimdi yine acile geldik bu 4. Hastane dünden beri domuz gribi dediler ne yiyor ne içiyor kusuncada safra geliyor artık mahvolduk perişan olduk ben kendim de 6 aylık hamileyim maskeyle duruyorum ama inşallah banada bulaşmaz korkuyorum dua edin nolur çocugum çok kötü durumda şimdi özele getirdim serum taktırmak için inşallah serum bir nebzede olsa iyi gelir

3 Cevaplar

0 oy
(1,922 puan) tarafından
Domuz gribi icin sürüntü aldilar mi kafalrina gore mi teşhis koydular
(1,708 puan) tarafından
Almadılar sağlık ocagı doktoru semptomlara göre teşhis koyup ona göre ilaç verdi eğer sanada bulaşırsa sende test yaptır dedi bana verdiği ilaçlar ağır geldi çocuga
(1,708 puan) tarafından
Dünkü devletteki doktorda gribal enfeksiyon diyip grip şurubu antibiyotik verip yolladı
(1,922 puan) tarafından
Bence test yaptır kafaya gore olmaz biz gecen 3 gun hastanede kaldik domuz gribinden oglum domuz gribi oldu bana ve esime bulasmadi balgam ates ve öksürük krizleriydi  belirtimiz özelde yaptirdik herseyi biz keske kafalarına gore degilde test sonucuna gore ilaç verseydi
-Reklam-
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Domuz gribi için sürüntü almaları lazım benim miniklerimde hasta test yaptılar 
(7,456 puan) tarafından
Çocuk doktorumuz çok iyi bizim üç yıldır gidiyoruz doğumdan beri miniğimide götürüyoruz aynı doktor takip ediyor :)
(1,922 puan) tarafından
Evet bizim doktorda oyle
(7,456 puan) tarafından
Doktor çok önemli çok
(1,922 puan) tarafından
Aynen oyle bende pimpirikliyim doktorumuzdan cok raziyim o kadar iyiki ALLAH razi olsun
(7,456 puan) tarafından
Kesinlikle aynen öyle
0 oy
(1,708 puan) tarafından

Daha yeni çıktık doktordan serum takıldı falan şuan ateşi düştü çok şükür yeni yeni bişeyler yemeye başladı Allah'ım annelik ne zormuş 2 gündür ne çektim sırf yavrum iyi olsun diye Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın allahım bundan büyük dert vermesin :'(

İlgili bir soru bulunamadı

409,874 soru

12,323,069 cevap

39,024 kullanıcı

Kategoriler

...