Göz hakkınızı helal edin nolur. Kizlar ilk doğumumdan sonra 40ım çıkana kadar deyilde bir aya yakin annem yardım etdi aşırı sorunlu bebeyim vardı çok ağlardı geceler uyutmazdı bizi, eşim izin vermedi gidip annemde kalmama... bende k valideyle oturyorum , k validemde sanki annemin kalmasını istemiyor gibiydi bi oyle bi boyle konusur bebeyi annemden kiskanırdı gozum gordu , sürekli gitmesini istyordu eşin soylenir cok kaldin sen git istersen diye, ama kendiside yardim edemezdi aa sa.çma sap.an konuşup durur bebek biraz aglayip morarınca ay öldü bebek nefesi kesildi ay nebilim ne panik ederdi beni, gecede olustudugum rutini bozar gidip ikide bir kucagina alır bana kucagina alma alıştırma diyip ama kendisi alırdı bende en son açtım ağzımı tabi susmadım. Eşimde işe gittiyi için erkenden tabi bahanesiydi kalmadı yanimda hep gitti kaynimla ayni odada uyudu geceleri .. anlayacaginiz desteyim yoktu annem sağolsun tamam baktı etti k validemin niyetinide anladı tabi bebek duzeldikden sonrada gitti, ama annemin soyle huyu var kendini ezdirmissin kendini bukadar niye ezdiyosun evini temiz tutmuyosun tamam sen doğum yaptın ama evin halki çok kirli filan titiz biri kendisi,. Evet evin halkı temizlik konusna gerçekden onem vermiyolar o doğru , ama gerçekden eşime kaşrıda doldurmalarını goruyorum farkindayim sürekli kotuluyo eşimi, şimdide 2ci bebeyim olcak gel bende kal ben o evde kalamam diyo nasıl bakacaksın diyo k validen yardım filanda edemez eşinde işi bahane edecek falan, evet doğru bu açıdan bende rahat olacam ama orda kalıncada dırdırından bıkacam o kesin, bebeyim biraz ağlayinca biraz huysuzlaşınca hemen sen iyi oyretmemişsin, evin halkına alışmış hiçbiyere cikarmıyosunuz cocuk bizi tanimiyo istemiyo susmuyo diyip duracak,.2ci bebeyim cok erken oldu doğumdan 2 , 3 ay sonra oldu, eşim ve k validem büyük büyük konuşuyo doğur doğur ard arda iyi diye biz bakarız diye , ben istemiyodum korunmamamada izin vermedi şimdi ben ne yapacam bakamayacaklaırnç biliyorum , susturamyinca sürekli getrip bana verecekler annesin bak diye, ama demeyeceklerki biz istedik dilimizi g*tm.üze sokup oturmadik cocuk yap dedik bizde bakmalıyız demeyecekler