0 oy
81 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,724 puan) tarafından

Kızlar 22 gündür doğum yaptım göbeğim sanki 6 aylığım çok moralim bozuluyor aynalara bakamıyorum  kalçalarım da büyümüş ben bunları nasıl eritecem dikkat ediyorum ekmek hamur tatlı şeyle yemiyorum tek tük çok su içiyorum ona rağmen de bana yapıştı kaldılar dün misafirliğe gittim elbise giydim karnım belli oluyordu eşim dedi geniş bişey giyseydin göbeğine bak çok moralim bozuldu o kadar da dar değildi ama maalesef belli oluyordu ben ne yapacam yaşım daha 23 ve ikinci doğumumu yaptım emziriyorim ama gitmiyor bunlar siz neler yptnz dikişlerim var kırkğm çıkmadan spor da yapamam offfff düşünmekten sütüm kesilecek :(( kıyafetlerim olmuyor 85 kilo 168; boy şuan

2 Cevaplar

0 oy
(4,760 puan) tarafından
korse tayt falan giy bir kaç aya ödemin iner çocuğun ek gıdaya geçince spor ve diyet ile verirsin canım normal daha yeni doğum yapmışsın 
(1,724 puan) tarafından
Ama çok kötü duruyor vücudum berbat olmuş offf
(4,760 puan) tarafından
takma kuzum bol bol su iç çocukla ilgilenince gider zaten dediğim şekilde beslen ekmeği pilavı makarnayı abur cubur hamur işini abartma ekmeği tam buğday olarak ye sabah aç karnına sade Türk kahvesi içi faydasını görürsün
-Reklam-
0 oy
(6,798 puan) tarafından
Canım daha çok yeni doğum yapmışsın önce hayırlı olsun Rabbim analı babalı sağlıklı ömürlü büyümek nasip etsin 

Aylar sonra anca verirsin kendini bu kadar kasma 3 ay oluyo görümcem doğum yapalı daha çok bı kilo vermiş değil bende doğumdan sonra verdiydim sonra aldım kendini sıkma sütun felan kesilir stresten
(1,724 puan) tarafından
Ama çok kötü duruyor vücudum
(6,798 puan) tarafından
Canım sen yeni doğum yaptın gayet normal şuan sarkma da oluyo çünkü birden içi dolu birşey boşalıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 91 göst.
27 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Aydan YILDIZ (759 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 307 göst.
24 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mryftma (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 302 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu

405,991 soru

12,169,433 cevap

36,634 kullanıcı

...