0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (1,024 puan) tarafından
2 haftadır annemdeyim banyo yaptırıyoruz bebe işe haliyle onun yaptığına ben sıcak benim yaptığıma o soğuk diyor gene aynı şekil de bugün banyosunu yaptırdık bir dokundum su çok sıcak kendine dokundurttum evet doğru diyor gittim bir maşrafadan az su koydum yıkayana kadar çok soğuk çok soğuk diyorum onun vücudu ile senin ki bir değil yıkayana kadar soğuk yıkadıktan sonra soğuk vicdan azabı çektirdi ya kafamı dağıtayım dite geldim kafam dolu dolu memlekete döncem gerçekten sizde böyle anlaşmazlıklar yaşıyor musunuz ya? 

4 Cevaplar

0 oy
(5,139 puan) tarafından

Aynı annem aynı sahne geldi gözüme :D

(1,024 puan) tarafından
Ya evin içi hamam gibi birde ısıtıcı açıyoruz 5 dk bile tutmuyoruz ben bunalıyorum bebek nasıl bubalmasın?  Sonra bende üzülüyorum bana trip atıyor bebenin eti ne ki
(5,139 puan) tarafından
İşte farklı düşünüyorlar demekki
Bana da garip gelmişti
Şimdi kendim yıkıyorum zaten kimse karışmıyor en güzeli :)
(1,024 puan) tarafından
Biraz büyüyelim bende hayırlısı ile tek alışırım şimdi durmuyor ben tutamıyorum anlamıyorum ki bu bebeler anne karnında suyun için de nasıl durdular acaba şimdi de vicdan çekiyorum su soğuk mu diye
-Reklam-
0 oy
(164,042 puan) tarafından
ooy ben hep tek oldum icin hic boyle seyler yasamadim tavsiyem bida ailene giderlen şu su sicaklimi olcen aletten al
(1,024 puan) tarafından
Ay bir dahakine muhtemelen ben yıkar olurum kendi kendime dert ediyorum şimdi gerçekten soğuk muydu diye eşim ile yıkarken de öyle oda illa kendi istediği olcak
0 oy
tarafından
Annem benden pimpirikli olduğu için banyo konusunda sorun yaşamamıştık. Ama başka konularda çok oldu anlaşmazlığımız :) komik geliyo şu an. İlerde sen de gülüp geçersin rahat ol
(1,024 puan) tarafından
Bizim genel de oluyor o çorap giydirme yanlısı ayakları üşümüş ise çocuk üşümüştüm hıçkırıyor ise çocuk üşümüştür kustu ise üşümüştür ayy kafayı yiyivercem
tarafından
Kız giydir çorap kadın haklı :D
(1,024 puan) tarafından
Kız patikli dona giydir diyor :D
(1,024 puan) tarafından
Mesela tulum giydiriyorum içine bir pantolon daha giydiriyor bacakları donmuş diye ayağı açığa giydiriyorum tabi :D
Artık dedim giydir anne don ne diyim :D
tarafından
Bişi diyim mi ben bütün çocuklarıma öyle giydirdim yenidoğan döneminde 2 kat :)
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Benim kaynanam aynısını yapmıştı bana 

Ben kolumu yakmayacak derecede su ayarlıyorum 

Kaynanam kaynar su koyuyor nerdeyse 

O çocuklarına kaynar suyla yıkanmayı aliştirmis eşimin yıkandığı suya dokunamiyorum ben o kadar sıcak 

Benim oğlumda benim gibi tam kararında suyla yıkanıyor ne soğuk ne sıcak öyle alıştı 
(1,024 puan) tarafından
Ay evet bende ılık ayarladım zaten bizim vücut sıcaklık alıştığımız su ile onun ki bir değil ki şimdi de vicdan yaptırdı bana 2 dk tuttuysak tuttuk zaten suda ve evin içi sıcak ısıtıcı yanıyor ben daraldım bunaldım

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,684 soru

24,375,013 cevap

348,275 kullanıcı

...