0 oy
400 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar annem sürekli kardeşimi bana bırakmak istiyo bundan öncede bu konuyla ilgili post açmıştım kardeşim öğlen molasında bana yemeğe geldi annem yine evde yokmuş ve bana dediki ben onun okul çıkışına yetiiscem bende tamam dedim neyse az önce aradım ne yaptın eve geldinmi diye ben köye geldim cenaze varmış kardeşine sahip çık dedi telefonu suratıma kapattı hiç izin vermiyo konuşmama hayır belki isim var benimde kardeşim 11 yaşında oğlum 2 buçuk yaşında bazen anlasamiyolar oğlum oyuncak paylaşmıyor kardeşime vuruyor o anlamıyor oda ona vurmaya çalışıyor akşama kadar yaramazlık yine başım ağrıcak diyom bazen keşke yakın olmasaydım :'(

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Annene kesin bir dille herkes kendi çocuğuna baksın demedigim sürece daha çok basın ağrır 
tarafından
Ve kardeşim özel.bir çocuk sayılır dikkat eksikliği var ilaç kullanıyor aşırı yaramaz otur desem oturmaz soz dinlemez zor bir çocuk ve annem hala kafasına gore çıkıp gidiyo ve sürekli ben yoksam sen varsın ya diyo bsna güveniyor
tarafından
Ben kendi çocuğuma yetiyirum diyip önünü keseceksin
-Reklam-
+1 oy
(27,112 puan) tarafından
Anne sen bu çocuğu bana güvenip mi doğurdun demen lazım çünkü sen aynısını yapsan iki kez bırak üçüncüde der emin ol 
tarafından
Haklısın bende öyle dicem
0 oy
tarafından
Biri çocuğun biri kardeşin kitledi kelimesi kardeşin için hoş olmamış... 
tarafından
Anneniz sürekli size güvense ben olmasam da sen varsın bakicaksin dese bakma zorunlulugun var dese bende sinirlendim artık ne dediğimi bilemiyorum
tarafından
Annenizin yaptığına normal demedim önceden haber vermesi gerekirdi kim olursa olsun emri vakiden hoşlanmam sadece kitledi kelimesi olmamış canım
tarafından
Haklısın sinirlendim:(
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Sürekli olan bişey deilse idare et kardesin sonuçta el deilki
tarafından
Sürekli oluyor genelde :(
0 oy
tarafından
Ayy kız ne olacak vala uzak olsan da keşke yakın olsak dersin benimde kardeşim 8 yaşında vala çok özlüyorum uzağa düştük baya keşke yakınımds olsun diyorum tabi ozaman da belki senin gibi düşünürdum de bilmiyorum ayy:)))
tarafından
Uzak olsa bende çok ozlerdim de gerçekten böylesi daha zor :D bjde kardeşim çok yaramaz otur desem oturmaz asla söz dinlemez bana karşı gelir şımarık biraz
0 oy
(7,817 puan) tarafından
Kardeş büyütme derdim olsaydı evlenmezdim derdim o anneye.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 624 göst.
13 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 582 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 398 göst.
3 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selenyatkin (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,832 göst.
25 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yarento (7 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,755 soru

24,481,966 cevap

356,998 kullanıcı

...